Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,464

Etiketler
Ynt: Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009

54

s1.jpg

şeyy serkan kuzunun son halini merak ettimde,pişmiş halinide koysatdın tam doyardık :smiley::smiley::smiley:
çok güzelbir gezi olmuş,allah zevkinize zeval vermesin. hep keyifli kalın.

senerozkay' Alıntı:
şeyy serkan kuzunun son halini merak ettimde,pişmiş halinide koysatdın tam doyardık :smiley::smiley::smiley:
çok güzelbir gezi olmuş,allah zevkinize zeval vermesin. hep keyifli kalın.

Kuzunun pişmiş halinin fotoları elimde yok diğer arkadaşlardan bulursam eklerim.Gezi gerçekten zevkliydi teşekkürler.

böyle zevkli bir gezide sakarya'daki bütün off road severleri bir araya getirecek bir tanışma gezisi için, bu işte tecrübeli olan sosder başkanı şener özkay'ın el atması lazım bence acilen.

Gezenbilir' in de Yiyenbilir'in de hakkını vermişsiniz doğrusu :D Paylaşım için teşekkürler...

derhal sinancım sizlerden istek gelsin yeter,siz tarihi belirleyin biz organizasyonu yaparız,yeterki gönüller bir olsun.

serkan bey o kadar kişiye yettimi onu merak ettim.bu işinde bi uzmanı vardı herhalde anladığım kadarıyla...bizde karla soğucakta karşılaştık soğucakta kartepeye geçmek istedik ama nafile geri döndük asıl kabus ordan sonra başladı sabah 10.30 da girdiğimiz parkurdan gece saat 10.00 gibi çıkabildik bi ara arabaları bırakmayı düşündük bayağı zorlandık ama off road emek ister deyip son bir gayret ve insan üstü bir çalışmayla çıkabildik yakın zamanda görüntüleri atacağım gezi planınızda bizi unutmayın kalın sağlıcakla

sinan54' Alıntı:
böyle zevkli bir gezide sakarya'daki bütün off road severleri bir araya getirecek bir tanışma gezisi için, bu işte tecrübeli olan sosder başkanı şener özkay'ın el atması lazım bence acilen.

Katılıyorum Sinan Abi ,Sosder bu işte öncü olsun bizimde bu işin ustaları ile tanışma fırsatımız olsun.

tatanga' Alıntı:
serkan bey o kadar kişiye yettimi onu merak ettim.bu işinde bi uzmanı vardı herhalde anladığım kadarıyla...bizde karla soğucakta karşılaştık soğucakta kartepeye geçmek istedik ama nafile geri döndük asıl kabus ordan sonra başladı sabah 10.30 da girdiğimiz parkurdan gece saat 10.00 gibi çıkabildik bi ara arabaları bırakmayı düşündük bayağı zorlandık ama off road emek ister deyip son bir gayret ve insan üstü bir çalışmayla çıkabildik yakın zamanda görüntüleri atacağım gezi planınızda bizi unutmayın kalın sağlıcakla

Serhat Bey arkadaşım inan ne yediğim ne içtiğim bir şey anlamadım.Çocuklar gibi karda eğlendim.Hendek Kocaali yolu kardan kapandı.Yolda kalanlar geri dönenler.Tabi bizim dönüşümüzde çok maceralı oldu yolda araba çekmekten fotoğraf çekemedim.

Sosder önderlik etsin ;bir organizasyonla Sakaryalı Off Road ustaları ile benim gibi off road sevenler bir araya gelelim.

selamlar,
muthıs bır gezı olmus.manzara her bakımdan harıka ;)
paylasım ıcın tesekkurler.

serkan şen' Alıntı:

bu resim süper çıkmış geliyorum şimdi bu karları ezip geçiyorum dermiş gibi çıkmış araban haylaz cocuk gibi yani

c@n' Alıntı:
bu resim süper çıkmış geliyorum şimdi bu karları ezip geçiyorum dermiş gibi çıkmış araban haylaz cocuk gibi yani

Evet ya arabayı karda ilk defa denedim ve müthiş keyif aldım.Gece rüyamda bile karlar içindeydim.Bide araba standart,donanımlı olsa düşünemiyorum yapabileceklerimi... ;)

bu kuzunun kızarmış fotoğraflarını görmeden inanmam pişirdiğinize :smiley: ne malüm pişirmeden ewe götürmediğiniz ;) bekliyoruzz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri