Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,493
Ynt: Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009

expres' Alıntı:
bu kuzunun kızarmış fotoğraflarını görmeden inanmam pişirdiğinize :smiley: ne malüm pişirmeden ewe götürmediğiniz ;) bekliyoruzz

Bende inanmıyorum piştiğine ;), yoksa çiğ çiğ mi yedirdiler bize;

yok yok yedik :D

Etiketler

serkan şen' Alıntı:
Bende inanmıyorum piştiğine ;), yoksa çiğ çiğ mi yedirdiler bize;

yok yok yedik :D
yok yok inanmam yediğinize :smiley: ne malüm kasapdan emanet alıp gelmediğiniz :D siz yediniz afiyet olsun, ben kızarmış halini bi göreyim bana yeter ;)

expres' Alıntı:
yok yok inanmam yediğinize :smiley: ne malüm kasapdan emanet alıp gelmediğiniz :D siz yediniz afiyet olsun, ben kızarmış halini bi göreyim bana yeter ;)

Elimde fotoğraf yok ama arkadaşlarla bir araya geldiğimde sorarım son halinin fotoğrafı varsa eklerim ;)

serkan sen mehmet beyi inandırmak için bir kuzu organizasyonu yapman gerek başka türlü inanacağını zannetmem bu arada mehmet beyi yalnız bırakmam bende takılırım ;D ;D

sinan54' Alıntı:
serkan sen mehmet beyi inandırmak için bir kuzu organizasyonu yapman gerek başka türlü inanacağını zannetmem bu arada mehmet beyi yalnız bırakmam bende takılırım ;D ;D

Abi kuzu işi ustalık işi ben onu beceremem ama kasapta işletip ızgaralık hazırlatırız işte onu yapabilirim.Bir mangal partisi neden olmasın her zaman beklerim...

en azından sohbet için bir araya gelmenin yolunu bulmalıyız, en kötü ihtimal çarşamba gününün akşamı kulüp binasında bir araya gelebiliriz

o soğuk ta o kuzu gerçekten piştimi?çunku genelde içi pişmiyor...kuzunun son halini görürsek sevinecez ve dahada iştahımız artacak...

sinan54' Alıntı:
sinan bey çok haklı fotoğraf yoksa yenisini kızartıp çekmek lazım,şahit olarakda gelebilirim bir daha şaibe karışmasın die :smiley: şimdi işin aslı fotoğraflardan anladığımı söliyeyim size, güzül bir ekip güzel bir gezi yaptı, güzel bir ateş yakıldı, güzel bir kuzu hazırlandı tam kızartılacak die beklerken kuzuyu ateşin yanında ısınırken gördüm :p kuzularda üşür dedik ve ısınışını gördük hepsi buuu :D şaka bir yana o soğukta ve o saatden sonra pişirip yiyebildiyseniz afiyet olsun, başka ne diyebilirzki :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri