Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,054
Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

İstikamet hendek....Sonra hendek teki bir derede duş zamanı..Böyle her hafta çamura girmeye devam eder ve hakanın orada arabaları yıkatırsak yakında dükkanı kapatıp tarlaya çevirecek...

bircanyeşilyurt1 (137).jpg

bircanyeşilyurt1 (138).jpg

bircanyeşilyurt1 (139).jpg

bircanyeşilyurt1 (140).jpg

Etiketler

http://www.dailymotion.com/video/xd09lh_sakaryaoffroad4_auto

http://www.dailymotion.com/video/edit/xd0do6_sakarya-offroad5_auto

http://www.dailymotion.com/video/xd0do6_sakarya-offroad5_auto

http://www.dailymotion.com/video/xd0dr8_sakaryaoffroad6_auto

benden bu günlük bu kadar umarım diğer videoları atmaya vakit bulurum..Geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler..Çok eğlenceli,zorlu ama keyifli bir gündü...Bu kadar zorlamamıza rağmen sadece bir şarj dinamosu arızası ve herkeste bolca dal çiziği ile atlatmamız bile başarıdır:smiley:çamurlar bitmeden beraber kaybolmak dileğiyle....(Kaybolmakta işin latifesi tabi) ;D ;D ;D

çok güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık ...videoların devamını bekliyorum son su geçişi videosunda 2 aracın su geçiş görüntüleri yok onları da görmek istiyorum eğer varsa....

Bircan eline sağlık.
Keyifli bir okadar da zorlu bir gezi oldu.
Bol çamurlu ve su geçişli.Çoğu yerde kendimizi öyle kaptırdık ki fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi.
Ben ileride yapabileceğimiz geziler için keşif mahiyetinde bir gezi olur düşüncesindeydim,ama kıştan çıkmamız sebebiyle çoğu yer zarar görmüş ve keşif ne mümkün yolumuzu zor bulduk.
Co pilt'um Güven sağ olsun panik atak, kaybolduk deyince ismini Yusuf olarak değiştirmeye karar verdi.Ama duble Yusuf olarak' YUSUF YUSUF ;D ;D ;D
Birlikte güzel vakit geçirdiğimiz tüm dostlara teşekkürler. ;)

mükemmel bir gezi olmuş millet elinize,ayağınıza yüreğinize sağlık

ayrıca fotoğrafları çeken hakana bizide fotoğrafları ile oraya götürdüğü için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler, Adapazarı güzel bir yer gördüğüm kadarıyla

Güzel bir gezi olmuş ,güzel manzaralar ellerinize sağlık

Teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle geziyi düzenleyen ve davet eden arkadaşlara. Fotoğrafları paylaşmanın ne kadar uzun vakit aldığını bilen bilir Bircan'a ayrıca teşekkürler. Gezinin güzelliğini biraz olsun aktarmaya çalıştım. Diğer geziler görüşmek üzere...

mertbirincioglu' Alıntı:
çok güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık ...videoların devamını bekliyorum son su geçişi videosunda 2 aracın su geçiş görüntüleri yok onları da görmek istiyorum eğer varsa....
evet o videoyuda atmaya çalışacağım..merakla beklenen zekinin araçtır.:smiley:..Ama ilk bir kaç su geçişinde önden onu gönderince bize bir şey bırakmadığı için sonra konvoyun sonuna attık:smiley:

guzel ve keyıflı bır gezı olmus.paylasım ıcın tesekkurler...

yav bu zekinin ne kötü kaderi varmış? eğlenceli yerde arkadan gel, yol açılacak öne geç vay zekşm vay ;D ;D ;D ;D ;D benim çilekeş zekim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR