Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 843,981
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan abide skoda varmış dündarında arabası arzalı isterseniz benim burda buluşup çayımızı içip hep beraber hareket edelim bilmiyorum arkadaşlar ne der toplanmak önemli olan
. saygılar

Etiketler

Benimki öneri herkes fikrini söylesin ortak bi noktada buluşalım,eminim herkesin bir fikri vardır.

serkan şen' Alıntı:
Hakan senin orda toplanma işi iyi olur Sinan Abiyide Dündarada yerimiz olur elbet
bende o şekilde düşündüm dündarın aracı haftaya çıkacakmış amaç beraber olmak değilmi bize eşlik ederler negüzel işte diğer arkadaşlar görüşlerini söylesinler ona göre karar veririz hep beraber.

evet yarın katılım artar ortak bişeyler çıkar ortaya ,bana şimdilik müsade hayırlı geceler yarın görüşmek üzere ...

selam arkadaşlar, bana her türlü uyar. hakanın orda toplanma fikride güzel. neresi olursa olsun yeterki artık tanışalım. tanışıklık artık sanalda kalmasın

Merhabalar arkadaşlar;ben erkan berberoğlu sakaryalıyım bundan sonra bende aranızdayım.

erkan aramıza hoş geldin zaten aramızdaydın ya neyse

sağol kardeş, inşallah sakaryada bulunan diğer gezenbilir off road gurubu ile tanıştığımızda dahada iyi olacak

ŞENER en son soğucakta beraberdik hayal kırıklığına uğramıştım katılım açısında ercova katılamadım umarım bundan sonrası iyi olur HERKEZE GÜNAYDIN