Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 811,118

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Sakarya.

Günaydın Karamürsel..

Hayırlı işler..bol kazançlar...haftayı yarıladık bakalım...10 gün havalar böyle gidecekmiş.....

bu hafta bir etkinlik düzenleyelim mi ????

mdr' Alıntı:
Günaydın Sakarya.

Günaydın Karamürsel..

Hayırlı işler..bol kazançlar...haftayı yarıladık bakalım...10 gün havalar böyle gidecekmiş.....

bu hafta bir etkinlik düzenleyelim mi ????
Günaydın ne oldu bu Sakarya gurubuna herkes tembelleşti .

düzenliyelim 40 tane yayla gezelim , herkes 1500 foto çeksin,yiyelim,içelim derelerden geçelim ALOOOOOOOOOOOO Sakarya sesim geliyormu???? ??? ??? :D :D

Haldun abi...inan tam dedigin gibi... ;D ;D ;D

bu güzel cografyada gel sen haziran ayına gir..hala kış uykusunda kal.... :D :D :D :D

sokrat gandiya' Alıntı:
düzenliyelim 40 tane yayla gezelim , herkes 1500 foto çeksin,yiyelim,içelim derelerden geçelim ALOOOOOOOOOOOO Sakarya sesim geliyormu???? ??? ??? :D :D
günaydınlar herkeze...
sesin taaa angaraya bilene gelii.
hadi düzenleyin bi etkinlik,bakmışsınız ben bile damlamışım ;) (iki,üç kişiyle görülecek hesabım var :D acaba önce cj yimi alsam? :smiley: )

son_kral_54' Alıntı:
günaydınlar herkeze...
sesin taaa angaraya bilene gelii.
hadi düzenleyin bi etkinlik,bakmışsınız ben bile damlamışım ;) (iki,üç kişiyle görülecek hesabım var :D acaba önce cj yimi alsam? :smiley: )
Ankaradan gelirsen Serkan'ı da getir son zamanlarda çok kaytarıyor özledim.

Serkan okula başladı...

Sakarya grubu bitti... ;D ;D ;D

alınacaklar ama...

Nerede Dayıııııı

nerede Bircan hanımmm..

nerede Hakannn..

nerede ................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Herkese günaydın..

Kulaklarım çınladı bi bakayım ne oluyor dedim....

Ben okuldayım,arkadaşlarların da işleri yoğun ....

Şu seçim hatırına çıkarılan yasalar ,kamuda çalışanları epey bir iş yoğunluğunu artırdı.

Özel sektör desan hafta sonları bile yok...

Malum yemek için önce kazanmak gerekiyor ;D

19 mayıs allahtan perşembeye geldide bir kaçamak yapabildik....

3 temmuza kadar Ankara da okuldayım :(

Yakın bir tarihte kaytarma ihtimalim yok :mad:

tesellim 1-2-3 temmuzda yine muhtemelen Bolu Aladağlarda olacak Gezenbilir Kampı

Ben kendimi ona odakladım,ama bu arada imkanı olanlar bu fırsatı kaçırmasın şimdi yaylaların en güzel zamanı ;D ;D ;D

ben fotoğraflarla avunmaya razıyım.....

herkse selam görüşmek üzere....

Bu arada senelik izne çıktım...Finallerim peşinden de yaz okulu var...Evdeyim ve ders çalışıyorum :-[ :-[ :-[

çalışma.jpg

sakarya ya yeni bir cj5 daha kazandırdık.

artık cuma nasip olursa aracı teslim almaya gideceğim ve sonra modikasyon işlemleri başlayacak.

artık nasip olursa kış sezanuna bu araç ile yanınızdayım.

CJ.JPG

CJ1.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,737
Kaydolan Son Üyemiz
Leb

Çevrimiçi üyeler

Geri