Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 810,854

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller....

Ankara da hava güzel umarım orada da güzeldir.Kamp yapacak olanlar içim iyi eğlenceler...

Ben ders çalışyorum finaller :mad: ;D ;D

Ankara dan selamlar...

günaydın sakarya.
ismailbey hafta sonundan resim video yokmudur,
bende dün suziye yine yüzme dersi verdim,sırada sırt üstü yüzme dersi var :D :D :D

Hamdicigim merhaba,

Etkinligi iki yerde ayrı ayrı yaptıkk.Çok yogun bir hafta sonu geçirdik.
2 ayrı topikte yazıyorum..
Nasıl suzi yüzme biliyormuş degil mi.. ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75830.new#new

Günaydın Dündar..nasılsın görmeyeli..Annene çok teşekkürlerimi ilet..acuka-ekmek çay nefisti......
sırf bunun için hanımı da alıp gelecem birgün.. ;D ;D ;D

Günaydın Sinancıgım nasılsın...

işler nasıl..pek görüşemiyoruz..ne zaman bitecek bu sıkışıklık.

bolu-gezenbilire gelebilecek misin.?

mdr' Alıntı:
Günaydın Sinancıgım nasılsın...

işler nasıl..pek görüşemiyoruz..ne zaman bitecek bu sıkışıklık.

bolu-gezenbilire gelebilecek misin.?

Ağbi torba bitti sancıları kaldı ...... bakalım işleri yoluna koyup izne ayrılacam...
eğer benim iznime denk gelirse gelecem nasip aksi taktirde çok zor. çünkü mesai arkadaşlarım izne çıkmaaya başladı mı her c.tesi ve pz. mesailer var... ama şunu senin Lj70 ile bir tanışmak lazım ağbi... zaten devamsızlıklardan dolayı üzümlü kek yememe cezasına çarptırıldım bakalım ...

Sinancıgım inşallah işler yoluna girer de..en yakın zamanda karşılaşırız..
üzümle kekin her zaman daimdir..her ceza olur ama üzümlü kek yememe cezası olmazz... :D :D :D

mdr' Alıntı:
Sinancıgım inşallah işler yoluna girer de..en yakın zamanda karşılaşırız..
üzümle kekin her zaman daimdir..her ceza olur ama üzümlü kek yememe cezası olmazz... :D :D :D

ağbimsiiiin İsmail ağbi ;D ;D

mdr' Alıntı:
Günaydın Dündar..nasılsın görmeyeli..Annene çok teşekkürlerimi ilet..acuka-ekmek çay nefisti......
sırf bunun için hanımı da alıp gelecem birgün.. ;D ;D ;D

Abi sağol pazar aradım ama duymadın sanırım, işlerim vardı sabahtan gelemedim kusura bakmayın..HEr zaman beklerim yengemi de al gel bi gece kalın o da tadını çıkarsın hep araba tepesinde git gel oldu onun için..

Selam gezenbilirin en hakiki offroadçıları. ;)

Yeni bir haftanın başlangıcı.Artık yaz geldi sanırım.hava çok güzel.

Keyifler nasıl?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,988
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR