Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

Zorla İnsel zorla..

Etiketler

Arkadaşlar,

Sakarya Üniversitesi etkinliği programı ile ilgili bir değişiklik bilgisi vermek istiyorum.

Öğrencilerden vize imtihanlarının başlayacağı gerekçesi ile etkinliğe katılacaklar için düzenlecenecek İstanbul Boğaz Turu etkinlik haftasına kaydırılmıştır. Cumartasi günü öğlen saatlerinde kalkacak otobüslerle Bostancı iskelesindeki gemiyer gelinecek ve Boğaz turundan sonra otobüsler katılımcıları tekrar kamp alanına getirecektir. Otobüzler için cüzzi bir ücret alınacaktır. Katılım tamamen serbest olup isteyenler katılabilecektir.

Bu etkinliğimiz yine Rumeli TV tarafından 1,5 saatlik bir program halinde yayınlanacaktır.

Etkinlik Programının detayları hazırlandığı zaman yine buradan sizlere duyrulacaktır.

Rumeli TV'de Adriyatik gezimizle ilgili bir program hazırlanmıştır. Yayın tarihi sizlere bildirilecektir.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

takip

Cuma dan gelecek olan varmı.

Erdal bey kampüs için adres varmı, malum navigasyona yükleme için yada koordinat bildirebilirmisiniz.

Altta yazan kordinatları çek etmedim...

[attachment=1]

Tam ekran yakalama 10.10.2011 100542.jpg

Eski adıyla E5 yeni kodu D100 yolundan geleceğiz sanırım Bülent doğrumudur.

Levent hocam normalde ordan çıkış yasak ama kapıda ki bekçi ye üniversitenin davetlisiyiz derseniz ve birileri de bunu kapıya bildirirse sorun olmaz.Bu benim görüşüm yeterli bilgiyi sanırım verirler.Normalde şehir içinden Tunatan restaurantın yanından tepeye çıkan yol takip ediliyor,zaten otobandan düz devam edip şehirin içine girin tabelalar sizi götürür.

Teşekkürler Bülent sanırım Cumartesi sabahı erken saatte çıkabilirim,Cuma akşam için
emin değilim. Değişiklik olursa haber veririm.

Arkadaşlar,

Kamp alanımız SÜ kampüsü içindeki servislerin son durağının hemen biraz arkasında. Google resmi eski olduğu için burayı tam göremiyoruz. ekte resmi bulabilirsiniz.
Eski E5 Sakarya kavşağını İstanbul istikametinde 4-5 km geçtikten sonra sağ taraftan Üniversite tabelası ve yolu göreceksiniz. Ana girişte bekçiler bilgilendirilecekler, sorun çıkmaz.

Ben Cuma günü erken saatlerde gideceğim. Öğlenden sonra 14:00 cıvarında öğrencilere karavancılıkla ilgili konferans vereceğim. İsteyen Cuma gününden gelebilir.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

SÜ kamp alanı.jpg

Arkadaşlar,

Umarım hava şartları bizi zor durumda bırakmaz, meteoroloji 5 gün yağmur gösteriyor. Şu an Sakarya'da sağnak yağmur var. Bazı ek tedbirler almaya çalışıyoruz. Sizi bilgilendireceğim. Üstteki krokiye ufak ilave yaptım.

Erdal Ötügen

Cuma,cts,pazar'ı üniversitedeki buluşmaya ayırdım.erken gelecek arkadaşlara eşlik edebilirim.

Arkadaşlar,

SÜ Eğitim amaçlı etkinliğimiz, ne yazık ki yağan ve hafta sonuda devam edecek şiddetli yağışlar nedenyle konaklama alanının tamamen yumuşaması, havanın soğuk ve rüzgarlı olması ve yağmur altında etkin bir tanıtım yapamayacağımız gerekçesi ile Üniversite ve sponsorlarla yapılan toplantılar sonucu etkinliğin ertelenmesine, daha uygun bir hava koşulunda yeniden yapılmasına karar verilmiştir.

Üniversitesinin ortasındaki beton zeminde bu etkinliğin yapılması fikri ise yağmur altında ilginin çok az olacağı, yakın yerde elektirik ve su bulunmayışı sebebiyle fazla kabul görmedi.

Ancak, gelmek isteyen arkadaşlarımız (ben orada olacağım) çevre gezisi, konferans, boğaz turu gibi etkinlikler olmaksızın haritada da belirttiğim alternatif konaklama alanında konaklayabilecekler, karavann klübü öğrencilerimiz bizlere yardımcı olacaklardır.

Bu etkinliğin iptal edilmesinden dolayı çok üzgün olduğumu, anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyor daha uygun hava koşullarında yenileneceğini bildiriyorum.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri