Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,889
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Arkadaşlar,

Kamp ve Karavancılığı yaygınlaştırmak ve yeni kuşaklara tanıtmak amacıyla bildiğiniz gibi Sakarya Üniversitesinde bir Karavancılık kulübü kurulmuştu. Şimdi olayı hocalar ve yönetim katına taşıyarak desteklerini almaya çalışmaktayız. İlgili branş öğretim üyesi arkadaşımızın konuyu prosedürel olarak olgunlaştıracak ve bu kapsamda Turizm dalı öğrencilerine ve ilgilenen diğer öğrencilere kamp ve karavancılığı tanıtmak ve sevdirmek adına, eğitim faaliyetleri kapsamında Sakarya Üniversitesi kampüsünde 14,15,16 Ekim tarihlerinde izci gurubunun da katılımıyla eğitsel bir kamp kuracağız ve 2-3 gün kültürel faaliyetler, çevre gezisi ve Karavan sektörü tanıtım konferasının da yer alacaktır. Özellikle idari kadro ve evci öğrencilerinde yararlanabilmesi açısından Cuma günü daha yoğun bir katılım bekliyoruz.

Sayın Şaban Mergül’ünde katkılarıyla gerçeklerştirilecek ve duyuruları yapılacak bu hafta sonu etkinliğine 10-15 cıvarında bir karavancı gurubunun katılmasını arzu ediyoruz. Kamp alanı hemen ulaşım merkezinin yakınında olup tepeden göl manzaralı, elektirik, su ve tuvaleti mevcuttur.

Bu etkinliğe gönüllü olarak bir hafta sonu etkinliği olarak katılan arkadaşlarımızla ve öğrencilerimizle birlikte, bir hafta sonrasında İstanbul Boğazı’nda tekne turu yaptırılacaktır.

Katılımcı arkadaşlarımızın kamp esnasında ve kamp bitiminde çevreye ve çevre kirliliğine karşı gösterecekleri saygı, bu konuya yeni ilgi duyan genç arkadaşlarımıza örnek olacaktır. Eğitim çerçevesinde gençlerin karavanları yakından izleme arzusu içinde olacaklarını tahmin ettiğimiz için arkadaşların bu konuda da bilgisi olmasında fayda vardır.

Katılmayı düşünen arkadaşların isimlerini bildirmelerini rica ederim.

Erdal Ötügen

Etiketler
Ynt: Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

Ben bu etkinliğe elimden geldiğince desteği vermek isterim.Aracım tam bir camper olmasa da.

Katılabilecek olanlar için listeyi yapmaya başlayabiliriz.

1- Erdal Ötügen (supergezgin) İstanbul Motokaravan
2- Bülent Yazıcı (mayıstosböce) Adapazarı Kamper
3- Levent Güngör (güngör) İstanbul Kamper+çekme karavan
4- İlhan Güneş (berkcantp) Bursa LT 35 Kamper
5- Tamer Çetin (tamerçetin) İveco Kamper
6- H.Gökhan Börü (toffy) İstanbul PSA Kamper
7- Seval hanım İstanbul Kampçı
8- Levent (buralpdi) İstanbul PSA Kamper
9- Cevdet Çelikörs (cevdetkerim) İstanbul Motokaravan
10- Tanju Çallı ( tango) Adapazarı Kamper
11- Raci Bey (racoed) Adapazarı Kamper
12- Mustafa Yetim (mustafayetim) Adapazarı Çekme Karavan
13- Mehmet Kolege (camper_02) İstanbul VW Kamper

Yaşamımın neredeyse bir yılını geçirdiğim Adapazarı'na (76-77), hem de böyle güzel bir etkinlik için, bir yıl aradan sonra gidebilmek ne güzel olurdu. :(
Özellikle Marmara Bölgesi'nde yaşayan arkadaşlar için çok güzel bir olanak; değerlendirilmeye değer!... :smiley:

Cavid Sezen

Öğrencilere kamp ve karavancılığı tanıtmak ve sevdirmek adına bende varım.

Bende bir SMYO (1990 o yıllarda İTÜ idi ) mezunu olarak ailecek bu etkinlikte bulunmak isteriz.Levent bizide ailecek listeye ekleyebilirseniz sevinirim.Bu vesile ile uzun yıllardır görmediğim güzel manzaralı kampüsümüzüde görme şansımız olur Ayva zamanına denk gelse idi muhteşem Eşme ayvalarınında tadına bakardık zamanında kampüs dönüşü az yemedik güzel günlerdi...Tamer Çetin ve ailesi + En yeni İveco Kamper

yasarergun' Alıntı:
Demek ki gelişmiş üniversitelerde bu tür etkinlikler oluyormuş :smiley:

tebrikler ve organizasyonda emeği geçenlere, maddi ve manevi destek olanlara teşekkürler

Yaşar hocam Üniversite kadar bu konuya emek veren insanlarada teşekkür borçluyuz. 1.Taraklı Karavan Festivalinde
öğrenci temsilcileri bizlerle birlikteydi ve kamp alanından ayrılırken mutlulukları gözlerinden okunabiliyordu.
Dileğimiz tüm Üniversitelerimizde konuya ilginin artabilmesi.
Selamlar.

tamercetin' Alıntı:
Bende bir SMYO (1990 o yıllarda İTÜ idi ) mezunu olarak ailecek bu etkinlikte bulunmak isteriz.Levent bizide ailecek listeye ekleyebilirseniz sevinirim.Bu vesile ile uzun yıllardır görmediğim güzel manzaralı kampüsümüzüde görme şansımız olur Ayva zamanına denk gelse idi muhteşem Eşme ayvalarınında tadına bakardık zamanında kampüs dönüşü az yemedik güzel günlerdi...Tamer Çetin ve ailesi + En yeni İveco Kamper

Tamer eşme ayvası olmasada kamperi ıslatma adına ayva tatlısını senden bekleriz. Aytül'ün ellerine sağlık şimdiden :D
Selamlar.

H.Gökhan Börü (toffy) İstanbul PSA Kamper

Çok güzel bir etkinlik olacağa benziyor.
Üniversite çağındaki gençlerimize böyle hobiler kazandırmak oldukça önemli.
Ben de bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum.
Etkinliği düzenleyen arkadaşları tebrik ederim.

Seval hanım listeye ekliyorum,katılımınız ve ilginize teşekkürler.

Seval hanım ilginize ve desteğinize teşekkürler.

Erdal Bey,kamp ateşi gibi bir şey düşünülüyor mu,isterseniz küçük ateş yakacağımız bir üstü açık soba yada küçük varil gibi birşey bulmaya çalışırım,zemine zarar vermeme adına.Bir kaç çuvalda kırpık odun getirebilirim.

Gökhan pastırmalı yumurta yapacaksa bende geliyorum :smiley:

Kamp ateşi düşünmemiştik ama bunu programa dahil edebilirim diye düşünüyorum. Size kesin bilgiyi ileteceğim.

Erdal Ötügen

Kahvenizi içmeye gelebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri