<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 11894" data-quote="erol81" data-source="post: 1458003"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1458003"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1458003">erol81' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Çok güzel bir video olmuş elinize sağlık ,inşallah insanlar daha temiz tutar ve buranın kıymetini anlar.<br />
Siz adalar bölümünde kaldınızmı? Bana hep gelen bir soru orada yılan varmı ? Ben hiç görmedim siz görebildinizmi ? (Su yılanı)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Temizlik için bu işe daha küçükken eğitim verilmeli, çocuklar ailelerini örnek alıyor. Malesef ülkenin gittiğim her yerinde aynı sorunu yaşadım.<br />
Ben Yeşilova Belediyesi' nin Halk Plajında konakladım.<br />
Burada ücretsiz çadır ve karavanınızla kalabilirsiniz. Elektrik te ücretsiz. Maldivler plajında normalde kamp yasak ama bir iki çadır vardı, su ve market olmayışı, beyaz kumların güneşi yansıtması nedeniyle anca bir gece kalınabilir bence.<br />
Su yılanlarını çok istememe rağmen göremedim. Nasip değilmiş. Yılanlar insan görünce kaçar bence. Çok üstelemedikçe zarar vereceklerini sanmam. Salda gölü sonrası uğradığım Çivril Işıklı gölde kayıkla gezerken bir tane gördüm, hemen uzaklaştı. Arama yaparsanız videomda görebilirsiniz.</div>