KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)
Yiyenbilir kisminin tadina bakmistim, hala damagimda... Gezenbilir kisminda def leri is basinda gormenin de tadina doyulmuyor. Umarim yakinda beraber olma sansini yakalarim...
Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)
concrete' Alıntı:
Yiyenbilir kisminin tadina bakmistim, hala damagimda... Gezenbilir kisminda def leri is basinda gormenin de tadina doyulmuyor. Umarim yakinda beraber olma sansini yakalarim...
yunus usta
artık sadece defendercilere özel bi gezi düzenlemenin vakti gelmedimi suziciler cj ciler yok ormanların kralı
bizde kıtaların kralı diye bi düzenlesek yunus usta
umutkaptan' Alıntı:
yunus usta
artık sadece defendercilere özel bi gezi düzenlemenin vakti gelmedimi suziciler cj ciler yok ormanların kralı
bizde kıtaların kralı diye bi düzenlesek yunus usta
Yaw bu hiç fena bir fikir değil... Sayımız suzukiciler ya da cj ciler kadar çok değildir ama yine de çok güzel bir organizsyon olur tarihi ve yeri iyi ayarlanırsa... Kocaoğlanlar genelde daha ağır takılıp kamplı organizasyonlarda boy gösteriyorlar ama eski def çilerden biri çağrı yaparsa itibar edilir heralde...
Biz kısaca kral diyelim istersen
(bak şimdi dronder ne yapar eder bu yazıyı okuyup ortada bir kaç laf yazar , dayanabileceğini sanmam... )
Aslında bizim niyetimiz defender gezisi düzenlemek değildi. Ama şimdi görüyorum bir gruplaşma söz konusu. Uygun zaman ve duruma göre herkezle, her araçla, her geziye katılırız. Saygılarımla
meriçbager' Alıntı:
Aslında bizim niyetimiz defender gezisi düzenlemek değildi. Ama şimdi görüyorum bir gruplaşma söz konusu. Uygun zaman ve duruma göre herkezle, her araçla, her geziye katılırız. Saygılarımla
İstambulda pek fazla def yok galıba eger bu taraflarda olusa neden olmasın bende eski defenderciden haber bekiliyorum gerçi bende çok eskiyim ama yaşım okadar degil