çaktırmaadrenalim' Alıntı:iyi iş çıkardın yunus abi![]()
Güven abi işanlah helede kar tekrar yağarsa cok daha güzel olurconcrete' Alıntı:Yiyenbilir kisminin tadina bakmistim, hala damagimda... Gezenbilir kisminda def leri is basinda gormenin de tadina doyulmuyor. Umarim yakinda beraber olma sansini yakalarim...![]()
umutkaptan' Alıntı:yunus usta
artık sadece defendercilere özel bi gezi düzenlemenin vakti gelmedimi suziciler cj ciler yok ormanların kralı
bizde kıtaların kralı diye bi düzenlesek yunus usta
Meriç abim ne derse o aynen katılıyorum..meriçbager' Alıntı:Aslında bizim niyetimiz defender gezisi düzenlemek değildi. Ama şimdi görüyorum bir gruplaşma söz konusu. Uygun zaman ve duruma göre herkezle, her araçla, her geziye katılırız. Saygılarımla
Ben yeminliyim cipcilerle artık tartışmayacamconcrete' Alıntı:Biz kısaca kral diyelim istersen
(bak şimdi dronder ne yapar eder bu yazıyı okuyup ortada bir kaç laf yazar, dayanabileceğini sanmam... )
yunus bager' Alıntı:Ben yeminliyim cipcilerle artık tartışmayacam![]()
![]()
İstambulda pek fazla def yok galıba eger bu taraflarda olusa neden olmasın bende eski defenderciden haber bekiliyorumconcrete' Alıntı:Aman aman, ben de hiç istemem zaten. Ama şu def tanışma/buluşma gezisi fikri de hoşuma gitti.