Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,268
Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)

iyi iş çıkardın yunus abi :smiley:

Etiketler

Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2

Murselim sendeki fotolarıda görelim meriç abimin hafıza kartı virüse kurban gitti foto ve videolar cöp oldu :(

Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2009)

Yiyenbilir kisminin tadina bakmistim, hala damagimda... Gezenbilir kisminda def leri is basinda gormenin de tadina doyulmuyor. Umarim yakinda beraber olma sansini yakalarim... :smiley:

concrete' Alıntı:
Yiyenbilir kisminin tadina bakmistim, hala damagimda... Gezenbilir kisminda def leri is basinda gormenin de tadina doyulmuyor. Umarim yakinda beraber olma sansini yakalarim... :smiley:
Güven abi işanlah helede kar tekrar yağarsa cok daha güzel olur

yunus usta

artık sadece defendercilere özel bi gezi düzenlemenin vakti gelmedimi suziciler cj ciler yok ormanların kralı
bizde kıtaların kralı diye bi düzenlesek yunus usta

umutkaptan' Alıntı:
yunus usta

artık sadece defendercilere özel bi gezi düzenlemenin vakti gelmedimi suziciler cj ciler yok ormanların kralı
bizde kıtaların kralı diye bi düzenlesek yunus usta

Yaw bu hiç fena bir fikir değil... Sayımız suzukiciler ya da cj ciler kadar çok değildir ama yine de çok güzel bir organizsyon olur tarihi ve yeri iyi ayarlanırsa... Kocaoğlanlar genelde daha ağır takılıp kamplı organizasyonlarda boy gösteriyorlar ama eski def çilerden biri çağrı yaparsa itibar edilir heralde...

Biz kısaca kral diyelim istersen :smiley::smiley::smiley:
(bak şimdi dronder ne yapar eder bu yazıyı okuyup ortada bir kaç laf yazar :smiley: , dayanabileceğini sanmam... )

Aslında bizim niyetimiz defender gezisi düzenlemek değildi. Ama şimdi görüyorum bir gruplaşma söz konusu. Uygun zaman ve duruma göre herkezle, her araçla, her geziye katılırız. Saygılarımla

meriçbager' Alıntı:
Aslında bizim niyetimiz defender gezisi düzenlemek değildi. Ama şimdi görüyorum bir gruplaşma söz konusu. Uygun zaman ve duruma göre herkezle, her araçla, her geziye katılırız. Saygılarımla
Meriç abim ne derse o aynen katılıyorum..

Ynt: Samanlı Dağaları Yuvacık lı Defender Takımı Hamsili Keşif Gezisi (25 Ocak 2

concrete' Alıntı:
Biz kısaca kral diyelim istersen :smiley::smiley::smiley:
(bak şimdi dronder ne yapar eder bu yazıyı okuyup ortada bir kaç laf yazar :smiley: , dayanabileceğini sanmam... )
Ben yeminliyim cipcilerle artık tartışmayacam ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Ben yeminliyim cipcilerle artık tartışmayacam ;) ;)

Aman aman, ben de hiç istemem zaten. Ama şu def tanışma/buluşma gezisi fikri de hoşuma gitti.

concrete' Alıntı:
Aman aman, ben de hiç istemem zaten. Ama şu def tanışma/buluşma gezisi fikri de hoşuma gitti.
İstambulda pek fazla def yok galıba eger bu taraflarda olusa neden olmasın bende eski defenderciden haber bekiliyorum ;) gerçi bende çok eskiyim ama yaşım okadar degil :smiley:

Yunus gelemedigime cok üzüldüm cok güzel gezi olmuş bende Defender alma arefesindeyim işanlah kendi aracımla katılmak nasıp olur..

ackaldıgım halde güzel bi gezi oldu hansi sevmemde ama sonunda bu lr takımı beni hamsi ye alıştıracak emegi gecenlere teşekür

Harika bir gezi yapmışsınız,kıskanmamak elde değil.Bizlerle paylaştığınız için gönülden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR