Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,227
Ynt: Sapanca Soğucak Yaylası Karda Gezi

merhaba kroscu,
son çadırcı(hakkı) ve ormancı ( mehmet) ile güzel bir soğucak yaylası gezi yapmışsınız,,
fotolardan nekadar memnun olduğunuz belli,,
şu benim oğlanın sky teamı rektefiyeden bir çıksın,,,(7-8 ocak muhtelemen çıkacak)
alpere'de haber salacam,, ::smiley:
hep beraber şöyle bir kemerburgaz, çiftalan (kross pist),kısırkaya yaparız,,
şu anda buraları ofroad yapmaya çok uygun,,
sevgiler,saygılar

Etiketler

bir tur versene abi be :smiley:

güzel ve keyifli bir gün olmuş , bizede senin kaleminden izlemek kalmış , daha ne , paylaşım için teşekkürler

delimengi' Alıntı:
bir tur versene abi be :smiley:

güzel ve keyifli bir gün olmuş , bizede senin kaleminden izlemek kalmış , daha ne , paylaşım için teşekkürler
tur nedemek sen iste 2 tur vereyim gezmek güzeldir ve bunun içinde gezen bilir demişler ve gezi varsa bende varım yokmu gezmek isteyenler gurup olarak takılalım ve sonunda tüm güzellikleri paylaşalım diyorum ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR