Sapanca'dan Sevgiler - Tek Tabanca 5,2 Keşif Gezisi (16 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,140

duman

Kamp III
Yer
gölcük
valla ben sapancada oldugumu yazmistim gelmesenizde istanbula donene kadar gezmeye ve kesfe devam saygilar
IMG_0590.jpg

IMG_0585.jpg

IMG_0582.jpg

IMG_0344.jpg

IMG_0331.jpg

IMG_0311.jpg

IMG_0216.jpg

Etiketler
Cüneyt iyi akşamlar...İyi geziler...şelale sanki soğucak yaylasına çıkarken sağdan gidilen dar geçitteki yere benziyor..yanılıyormuyum...

dogrudur 10 sene once kamp kurmustum orada biraz ayip olacak ama donmamis yerim kalmamisti yeni yollar aciyorlar oraya memnuniye ikramiye koylerini deneyerek ciktim ayin 25 istanbuldayim hafta sonu bolu insallah

isatanbul donusu lastik ve yukseltme isini cozecegim su anda aracin arkasinin ucuruma dogru kaymasi hosuma gidiyor ayni anda yuksek volumde beatles dinlemek cabasi birde soylemek istedigim bir sey var standard suv lar ilede bir cok yer gezilebilir onemli olan belkide goze almak ve affetmek...neyi mi?........bosluklari siz doldurun

heyyt bee; 5,2 bu; tek başına dağlarda... ;D cüneytim bekle; senin 5.2 nin beyaz kardeşi ile hafta sonu yanındayım...

korhan, her zaman bekleriz efendim. mobydick buranin havasini cok sevecek.b.sayara her zaman erisimim olmadigindan serkan sanada selamlar

abi evde yer olmasa 24 donum bahce var gol manzarali export rakida getirdigim gibi duruyo dolapta organik patlicanlar,dalinda domatesler....

ya kötü zamana geldi yoksa çok cazip bit teklif bu antalya dönüşü bir organizasyon yapsak olmazmı cüneyt :smiley:
patlıcanlar domatesler dalında güzel ben dönene kadar :smiley:

dalinda bulamazsak realden aliriz artik:smiley:biz datcayi erteledik esimin anneannesi vefat etti.bu b.sayarda msn olmadigindan ve emanet oldugundan ayrintilari donuste konusuruz...sapancaya herzaman gelebiliriz sorun yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.