Satılık 1982 Range Rover Klasik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BollucaKennel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,297

BollucaKennel

Yeni Üye
Satılık Range Rover Klasik

[attachment=1]

1982 model RANGE ROVER 3.5
250.000 km 'de
Benzin ve LPG

calisir durumda butun sistemleri calisiyor, arazisinde hic bir sorunu yok

yeni 275 70 16 latikleri var

russata isli dosemeleri iyi durumda takasa acik

yanliz bu arac gercekten arazi canavari .cj 5 yada ucuz japon araraclari gibi deyil bununla nereye gitmet isterseniz gidersiniz..camura batinca aracin icinden canur temizlemezsiniz. kisin icinde usumezsiniz yada icinde sikistikis oturmazsiniz. cunku bu Range Rover .yani arazinin.BABASI. herkeze tepeden bakar onun icin ben yapacagimi .yaptim.alana hayirli olsun...

FIYAT 9.500 TL

ara: 0536 3925782 yoksa email: info@bollucakennel.com

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG_2749.jpg

IMG_2734.jpg

IMG_2746.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 1982 Range Rover Klasik

hayırlı satişlar. bu araç arazide çok iş yapar.

merhabalar,

bir süredir bütçeme uygun range rover arıyorum. iki sorum olacak; araçta klima var mı ve şanzımanı otomatik mi?

teşekkürler

Arka cam araç artikülasyona girince mi açılmış?

Bu araç malum sitede bu fiyattan 2000 TL az ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-range-rover-range-rover-2/detay

aracınız güzele benzıyor fıyat bana bıraz ucuz geldı vergılerı nasıl bu aracın acaba.

alperbek' Alıntı:
Bu araç malum sitede bu fiyattan 2000 TL az ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-range-rover-range-rover-2/detay

İlanı burayada ekleyen arkadaş zaten 1. mesajda :smiley:
Sanırım buradakilerin zengin olabileceklerini düşünmüş :D

sitede araca bakan bir arkadaşımız var aracın bir miktar vergi borcuda varmış,ve muayene yokmuş :-\
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59698.0

Öncelikle hayırlı satışlar .. Range Rover kıyaslamanız '' CJ ve Japonlara benzemez '' komik olmuş biraz ;D söylemeden geçemiyeceğim .. Gezenbilir'e verdiğiniz ilanda daha uygun fiyat yazsaydınız keşke ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler