Satılık - 1989 Model - Toyota Hilux 2.8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanora Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,257
Ynt: Satılık - 1989 Model - Toyota Hilux 2.8

Selam,

burada konu, ilgili aracın kaç para edeceği veya fiyatların neden yüksek olduğuna bir savunma veya açıklama değil..
Herkesin kendi malı,paha biçmek kimsenin haddine değildir..
sadece,-neden yüksek? sorusunda, bir az da olsa nedenlere cevap bulmak istediğimdendir.

35''den başlar isek, tatmin kişiye göre değişir..+4000 cc , 200 Hp bir makinanın gücünü vede performansını beklemek yanlış olur,nihayetinde kamyonet bazlıdırlar.
evet,standart makaslarla yeterli artikülasyonu sağlayamazsınız.

kolay gelsin..

Etiketler

MUDANYALI' Alıntı:
Selam,

burada konu, ilgili aracın kaç para edeceği veya fiyatların neden yüksek olduğuna bir savunma veya açıklama değil..
Herkesin kendi malı,paha biçmek kimsenin haddine değildir..
sadece,-neden yüksek? sorusunda, bir az da olsa nedenlere cevap bulmak istediğimdendir.

35''den başlar isek, tatmin kişiye göre değişir..+4000 cc , 200 Hp bir makinanın gücünü vede performansını beklemek yanlış olur,nihayetinde kamyonet bazlıdırlar.
evet,standart makaslarla yeterli artikülasyonu sağlayamazsınız.

kolay gelsin..

Beni yanlış anladınız. Ben kimsenin malına değer biçmedim, biçmemde.
Zaten bu kasaların fiyatları o şekilde...
Dediğim gibi bende almayı düşünüyorum, sadece tecrübelerinizden yararlanmak istemiştim...

35'den sonra ayna mahruti gerekiyor sanırım.
Arkasını geçen ölçtüm 35 cm kadar sorunsuz kesebiliyoruz.
Ancak aracın ayna mahrutilerini nereden bulabiliriz?

MUDANYALI' Alıntı:
solid akslı,(kendi markasında bile rakipsiz,anadan doğma arazi aracı)
elektroniksiz,( sudan geçtiği için serviste yatan pek çok 2011 model ve aynı paraya pick-up var isteyene..)
yakıt seçmeyen,(içine belirli oranda su katılan mazot bile olabilir. ;D , mazot üste çıkar,altta kalan su depoyu serinletir.)
kopana kadar arıza yapmayan,(detaysızlığı dolayısı ile sadece mekanik sesi duyar,vakit bulduğunuzda baktırırsınız.)
yedek parça vs sorunu olmayan,(ister sıfır,ister çıkma..paraya kuvvet)
yaşı itibariyle 2.araç olarak vergide üzmeyen,(hem arazi aracı,hem otomobil,hem pick-up,hem güçlü,hemde yaşlı)
üzerine ne eklersen yakışan,( 1 kuruş masraf etmeden 35'' jant lastik takabilme kapasitesi vardır)
4 tane MT ile sizi insan içine karıştırma becerisi olan,( lastiğin iyi ise altı değmediği çok yerde yürür)
amortisörsüz de kullanılabilen,(makaslı olması hasebiyle amortisör vb..yumuşak ekipmana ihtiyaç duymaz.)
direksiyon yağ pompası çalışmasada olur,sonuçta mekanik bağlantısı vardır,yine sizi yolda bırakmaz..
.
.
.
e birde Hilux olduğundan, bu arkadaşların fiyatları biraz fırlak.. ;)

alan - satan hayır görsün..

Teşekkürler çok güzel açıklamışsınız=))

Bu videolarda bahsettiğiniz özellikleri anlatır nitelikte..

http://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk

http://www.youtube.com/watch?v=xTPnIpjodA8&feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=kFnVZXQD5_k

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR