KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
alpay bey bugünkü konuşmadan sonra almaya karar vermiştim ama vazgeçtiyseniz ne yapalım artık... başka suzukilere artık ... bakalım yeni hali nasıl olacak resimlerinizi bekleriz....
alpay bey bugünkü konuşmadan sonra almaya karar vermiştim ama vazgeçtiyseniz ne yapalım artık... başka suzukilere artık ... bakalım yeni hali nasıl olacak resimlerinizi bekleriz....
[/quot hayırlısı tarık bey genede bu haliyle alırsanız size satabilirim ama kesin olacak ise bu gün içerisinde ararsanız kesinleştirirsek daha başlamadıgım yükseltmelere girmeyecegim bu haliyle verecegim ..telefonunuzu bekliyorum saygılar
TARIK BEY SİZ ALMAYA KESİN GÖZÜYLE BAKACAKSANIZ BUYRUN TELEFON ACIN KONUŞALIM SİZLE AMA KESİN İSENİZ BEN ARACI YÜKSELTMEYE HAFTA SONU BAŞLAYACAGIM BU HALİYLE VEREBİLİRİM KONUŞTUGUMUZ GİBİ AMA CİDDİ İSENİZ SAYGILAR BU GÜN İÇERİSİNDE ARARSANIZ KARARA VARABİLİRİZ
TARIK BEY SİZ ALMAYA KESİN GÖZÜYLE BAKACAKSANIZ BUYRUN TELEFON ACIN KONUŞALIM SİZLE AMA KESİN İSENİZ BEN ARACI YÜKSELTMEYE HAFTA SONU BAŞLAYACAGIM BU HALİYLE VEREBİLİRİM KONUŞTUGUMUZ GİBİ AMA CİDDİ İSENİZ SAYGILAR BU GÜN İÇERİSİNDE ARARSANIZ KARARA VARABİLİRİZ
alpay bey internete giremediğim için mesajınızı yeni okudum. kesin almaya kararlıyım. sağlık sorunlarımdan dolayı bir hafta sonraya gelebilirim. telefonum 0505 652 3236... detaylı görüşürüz.