Satılık 2001 Suzuki vitara 1.6jlx

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,923

Etiketler
Ynt: Satılık 2001 Suzuki vitara 1.6jlx

freegraf' Alıntı:
Selamlar ve iyi satışlar Adnan bey,sizin düşüncenize uygun,bende 92 model süper orjinal bir samurai duruyor.gezenbilirdeki satılık arac ilanlarına bakarsanız.bir karaar verebilirsiniz.sizede bana da iyi satışlar.
Mehmet bey şimdilik araç almaktan vazgeçtim işi zamana bıraktım biraz binek araçla gezelim.

Arkadaşlar araç satılmıştır. Böyllikle konuyu kapatabiliriz. Yakında yeni başlık açarım 6 adet federal MT 235X75X15 diye :D ;D

Adnan abi hayırlı olsun.
Yakın zamanda açacağın port bagaj ilanını da bekliyor olacağım ;)

hayrlısı olsun.ama arazşye alışan ....anlarsın ya...binek kurtarmaz.yinede mangırlar kenarda dursun.alan arkadaş ta kazasız belasız cevirmesiz binsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR