Satılık 2001 Suzuki vitara 1.6jlx

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,912

Etiketler

Ynt: Satılık 2001 Suzuki vitara 1.6jlx

mezeci_67' Alıntı:
Evet aslında bu güncelliği otamatiğe bağlamak lazım. ;) :D ;D
Abi işin aslı o yazıyı neden yazdım biliyormusun;Bir araç satışa çıktığı zaman,bu sitedeki arkadaşlarda; ooo çok güzel, aaa fiyat çok iyi, (bir resme bakarak nasıl anlıyorlarsa) ; maşallah çok temiz, bence kaçırılmamalı vs vs vs yazılar yazmak sanki adetten gibi bir şey.Ama alan yok:smiley:))

outlaw06' Alıntı:
Abi işin aslı o yazıyı neden yazdım biliyormusun;Bir araç satışa çıktığı zaman,bu sitedeki arkadaşlarda; ooo çok güzel, aaa fiyat çok iyi, (bir resme bakarak nasıl anlıyorlarsa) ; maşallah çok temiz, bence kaçırılmamalı vs vs vs yazılar yazmak sanki adetten gibi bir şey.Ama alan yok:smiley:))

Savaş kardeş müşteri çokta fiyatta anlaşamıyoruz bakımları hersene düzenli yapılmış ,boyasız,değişensiz araba ile bakımsız ,boyanmış bir kaç
parça değişmiş araç aynı fiyatta alınmaya çalışılıyor kasko fiyatının 1500tl altına zaten benim 6 adet federal caurega 235x75x15 MT lastik yapar 850tl neyse hayırlısı olsun evin önünde yedekte duruyor kış'da gelir nasıl olsa..

mezeci_67' Alıntı:
Savaş kardeş müşteri çokta fiyatta anlaşamıyoruz bakımları hersene düzenli yapılmış ,boyasız,değişensiz araba ile bakımsız ,boyanmış bir kaç
parça değişmiş araç aynı fiyatta alınmaya çalışılıyor kasko fiyatının 1500tl altına zaten benim 6 adet federal caurega 235x75x15 MT lastik yapar 850tl neyse hayırlısı olsun evin önünde yedekte duruyor kış'da gelir nasıl olsa..
Olgun satıcıdan olgun bir yazı...Alana satana Allah hayırlı etsin diyelim o zaman.

Satış güncel Fiyat 6 adet federal l MT astik(235X75X15),1 inç yükseltme ve port bagaj hariç 21 000tl dir. Yakında aracın yeni resimleri yüklenecektir.

bende 2003 golf araç var takas yapmayı düşünürsen senin arabayı alırım.takasta anlaşırsak olur takas fiyatım 26000 benimde...

secretsens' Alıntı:
bende 2003 golf araç var takas yapmayı düşünürsen senin arabayı alırım.takasta anlaşırsak olur takas fiyatım 26000 benimde...
Sağol kardeş teşekkürler binek aracım var 2.araç olduğu için satıyorum. İhşallah gönlüne göre bir araç bulursun hayırlı geceler.

Selamlar ve iyi satışlar Adnan bey,sizin düşüncenize uygun,bende 92 model süper orjinal bir samurai duruyor.gezenbilirdeki satılık arac ilanlarına bakarsanız.bir karaar verebilirsiniz.sizede bana da iyi satışlar.

Selamlar Savaş beye bu satış ve mezat konusunda katılıyorum.ooo çok iyi vs.uzar gider. Adamcıkların muhabeti,ama asla gercek manada bir alıcı olamıyorlar.Şimdi burda bu söylemlere karşı ne yapılır.Bence tamgaz salla gitsin ,den yola çıkılır.Yahu be adam o aracı yana yakıla arayıp duruyorsun.Arac piyasaya çıkıyor,iyi .bir sürü beğenmeler methiyeler,ee hani al o zaman yok.Bu defa kıvırma ve yan çizmeler başlıyor.Bilmemeki neyi bekliyor bu tipler.Galiba vatandaş a HİBE edilecek onu bekliyor..Yok böyle birşey.Ya ortaiığı velvelendirmeyin yada adam gibi takip ettiğiniz konunun hakkını verin.Bence bunların hepsi Aslanı seyr eden yancılar gibi seyir halindeler.Arada birde kendilerince laf eder durumdalar.Kısaca hal böyle.gercek alıcı ve meraklı 3 e 5 e bakmaz.Bu kural hem satıcı hemde alıcı için gecerlidir.malı buldumu ifadesini alır.Ben uzun bir koşuştumadan sonra 1500km uzaktan karda kışta ist arac getirttim.Kamyondan sanayii indirdik,dükkana soktuk tabii esnaf meraklı gelen oo çok iyi, çok orjinal nerden buldun.ya bende böyle birini arıyordum.bulamadım ,bir daha bulursan haberim olsun.yada söyle masrafını üstte bu kadar vereyim bana ver diyeninden tutunda vs.vs.diyen bir sürü usta vb. adamlar çıktı.kısa bir süre sonra satıyorum hadi alın dediğimde,hepside yan çizdi.kiminin parası gelmedi.kimi nakdini başkasına borc verdi.bilmem neden de neden.Sonuç,meydanda.ya adamın biri çıkar adam gibi pazarlığını yapar alır yada.ipim ile kuşağım derim.Başınızı ağırttım.Allah kolaylıklar versin herkese iyi paylaşımlar ve muhabetler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR