mezeci_67
Zirve
Ynt: Satılık 2001 Suzuki vitara 1.6jlx
Güncel.
Güncel.

Evet aslında bu güncelliği otamatiğe bağlamak lazım.outlaw06' Alıntı:İnadına güncel.
Abi işin aslı o yazıyı neden yazdım biliyormusun;Bir araç satışa çıktığı zaman,bu sitedeki arkadaşlarda; ooo çok güzel, aaa fiyat çok iyi, (bir resme bakarak nasıl anlıyorlarsa) ; maşallah çok temiz, bence kaçırılmamalı vs vs vs yazılar yazmak sanki adetten gibi bir şey.Ama alan yokmezeci_67' Alıntı:Evet aslında bu güncelliği otamatiğe bağlamak lazım.![]()
;D
outlaw06' Alıntı:Abi işin aslı o yazıyı neden yazdım biliyormusun;Bir araç satışa çıktığı zaman,bu sitedeki arkadaşlarda; ooo çok güzel, aaa fiyat çok iyi, (bir resme bakarak nasıl anlıyorlarsa) ; maşallah çok temiz, bence kaçırılmamalı vs vs vs yazılar yazmak sanki adetten gibi bir şey.Ama alan yok))
Olgun satıcıdan olgun bir yazı...Alana satana Allah hayırlı etsin diyelim o zaman.mezeci_67' Alıntı:Savaş kardeş müşteri çokta fiyatta anlaşamıyoruz bakımları hersene düzenli yapılmış ,boyasız,değişensiz araba ile bakımsız ,boyanmış bir kaç
parça değişmiş araç aynı fiyatta alınmaya çalışılıyor kasko fiyatının 1500tl altına zaten benim 6 adet federal caurega 235x75x15 MT lastik yapar 850tl neyse hayırlısı olsun evin önünde yedekte duruyor kış'da gelir nasıl olsa..
1. sırada sen varsın kardeş iyi geceler.camouflage' Alıntı:Port bagaj için bir planın var mı abi? :![]()
Sağol kardeş teşekkürler binek aracım var 2.araç olduğu için satıyorum. İhşallah gönlüne göre bir araç bulursun hayırlı geceler.secretsens' Alıntı:bende 2003 golf araç var takas yapmayı düşünürsen senin arabayı alırım.takasta anlaşırsak olur takas fiyatım 26000 benimde...