<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık 2001 Suzuki vitara 1.6jlx</b><br />
<br />
Selamlar Savaş beye bu satış ve mezat konusunda katılıyorum.ooo çok iyi vs.uzar gider. Adamcıkların muhabeti,ama asla gercek manada bir alıcı olamıyorlar.Şimdi burda bu söylemlere karşı ne yapılır.Bence tamgaz salla gitsin ,den yola çıkılır.Yahu be adam o aracı yana yakıla arayıp duruyorsun.Arac piyasaya çıkıyor,iyi .bir sürü beğenmeler methiyeler,ee hani al o zaman yok.Bu defa kıvırma ve yan çizmeler başlıyor.Bilmemeki neyi bekliyor bu tipler.Galiba vatandaş a HİBE edilecek onu bekliyor..Yok böyle birşey.Ya ortaiığı velvelendirmeyin yada adam gibi takip ettiğiniz konunun hakkını verin.Bence bunların hepsi Aslanı seyr eden yancılar gibi seyir halindeler.Arada birde kendilerince laf eder durumdalar.Kısaca hal böyle.gercek alıcı ve meraklı 3 e 5 e bakmaz.Bu kural hem satıcı hemde alıcı için gecerlidir.malı buldumu ifadesini alır.Ben uzun bir koşuştumadan sonra 1500km uzaktan karda kışta ist arac getirttim.Kamyondan sanayii indirdik,dükkana soktuk tabii esnaf meraklı gelen oo çok iyi, çok orjinal nerden buldun.ya bende böyle birini arıyordum.bulamadım ,bir daha bulursan haberim olsun.yada söyle masrafını üstte bu kadar vereyim bana ver diyeninden tutunda vs.vs.diyen bir sürü usta vb. adamlar çıktı.kısa bir süre sonra satıyorum hadi alın dediğimde,hepside yan çizdi.kiminin parası gelmedi.kimi nakdini başkasına borc verdi.bilmem neden de neden.Sonuç,meydanda.ya adamın biri çıkar adam gibi pazarlığını yapar alır yada.ipim ile kuşağım derim.Başınızı ağırttım.Allah kolaylıklar versin herkese iyi paylaşımlar ve muhabetler dilerim.</div>