Satılık 2004 model off-road için uygun modifiyeli Suzuki Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan totipotent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,585

totipotent

Kamp I
Yer
Babaeski
1 yıl önce çok güvendiğim bir yerden aldığım ve sorunsuz olduğunu kontrol ettirdiğim 2004 model, 124K km deki Suzuki Jimny mi satılığa çıkarıyorum. Alındığı esnada debriyaj baskısı değiştirildi. Bunun dışında sağ arka teker bilyeleri ömrü dolduğu için değiştirilmek zorunda kalındı (80 tl ye-çok ucuz dikkatinizi çekerim), alacak arkadaş bu civarda olursa ustam ile görüştürüp ihtiyaç olunca değiştirtebiliriz.
Standart özelliklerinin dışında(1.3lt, benzinli DOHC motor, manuel 4L 4H arazi vitesi) araçta 3 inch get ile yükseltme, araziye uygun amortisörler (markasına bakınca yazarım), roof rack (tavan sepeti), 4 adet sis farı sepetin önünde, 30 inch Maxis Mudder lastikler, offset jantlar mevcuttur. Şimdiye kadar hiç biryerde kalanbilir.com' luk olmadığımı belirmek isterim. Satış nedenim, aslında aracın avantajı (yaklaşma-uzaklaşma ve özellikle karın açısı) olarak kabul edilen küçüklüğü. Ayrıca kullanım amacım dışında şehir içi olarak da kullanmak zorunda kalma sebebi ile daha geniş bir araca ihtiyaç duyduğum içindir. İdamesi çok ucuz ve sorunsuz aracımı satmak konusunda çok tereddütte kaldım ancak umarım aile içinden birine kısmet olur. Satış fiyatı : 16.500 TL
Erdoğan Aslan/Antakya
0532 263 87 97

SANY0038-k copy.jpg

jimny1-k copy.jpg

Ynt: Satılık 2004 model off-road için uygun modifiyeli Suzuki Jimny

BU araba kendi kalmadığı gibi benim X-90'ı çok defa "düştüğü kötü yoldan" kurtarmıştır. Bizim suzuki cemaatinin en yakışıklı üyesiydi alana şimdiden hayırlı olsun sağlam olduğuna (abi keyfe keder de mi yapılacak bir şey ya da sorunu yok derseniz evet) sorunsuz olduğuna ve offroad kabiliyetine kefilim.

2004 yılında üretilen düz vites jimnylerin aksları daha kuvetli şase numarasından kontrol edilip çıkan parça numaralar daha sağlam aks grubunu veriyor.32" lastiği samurai arazi şanzımanı yada şanzımandaki dişliler değiştirilince rahat çeviriyor fakat yükseltirken dikkat edilecek çok yer var konunun fazla uzmanı değilim ama jimny almayı düşünsem kesinlikle 2004 modelini alırım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43069.0

takas düşünür müsünüz.

Adil KURT' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43069.0

takas düşünür müsünüz

Teşekkürler aracınız hakikatten gösterişli duruyor ancak fiyatı ve benim kullanım amacım açısından bana uygun değil.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43233.0
takas düşünürmüsünüz?

fakıoğlu' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43233.0
takas düşünürmüsünüz?

Teşekkürler, ancak kullanım amacı açısndan sizin aracınız da çok farklı değil, bu nedenle bana uymuyor.

güzel yapılmış bir araç alana satanada hayırlı olsun diyelim şimdiden

Halen güncel :smiley:
Bir de şunu ekliyeyim.
Aracın modifiyeli olduğunu görenler ooooo bu arabayı anlaşılan epey iyi kullanmışlardır, hatta üzmüşlerdir diye düşünen olabilir. Benim de samimi olarak bu aracı bu haliyle alırken benzer bir düşünce aklımdan geçti ama sırf bu yönen inceletip aracın üzülmemiş olduğunun bana bildirilmesinden sonra aracı aldm ve ben de hiç mi hiç üzmedim yavruyu :smiley:

HAlen günceldir.
Bir yerde soran gördüm
Araçta manuel vites, hidrolik direksiyon, klima, otomatik cam ve merkezi kilit mevcut.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,980
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR