Emin bey kafa karışıklığınız cok normal, cunku bu aracların hepsi guzel, birini bıraksan diğeri insanın aklında kalıyor, sorduğunuz soru da hiç saçma değil. Burada teknik bir çok konunun yanısıra bence en agır basan yan zevk unsuru. Ben kendi adıma zj kasayı begenmiyorum ve daha büyük bir arac ihtiyacı duymama ragmen olasılıklarımın içine hiç almıyorum, ama bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok sadece gözüme ve gönlüme hitap etmiyor. forumda iki kasayı kıyasıya karşılaştıran onlarca sayfa var oradan fikir edinebilirsiniz. zj kasa daha konforlu xj daha basit; zj daha büyük, xj daha küçük vs. gibi. aklınıza takılanı hiç çekinmeden sorabilirsiniz bilgim dahilince yanıtlamaya calışırımemin2277' Alıntı:sorduğum sorunun saçmalığından kafamın ne kadar karışık olduğunu anlamışsınızdır umarım![]()
kesinlikle öyle erdal abi de sevmiyorum cift kabinleri, pick up olarak sadece gmcler hoşuma gidiyorerdalyaman' Alıntı:Aslında çift kabin 4x4 pikap da iyi fikirBence araştırmaya değer hem de senin işin için oldukça fonksiyonel olabilir
![]()
bu aracın vergisi bu yıl 1400 tl dir. ilk taksit olan 700 tl ocak ayında ödendi bir 700 tl daha ödeecek, seneye ocak ayında ise 16 yaşında olacagı için yıllk (tabii bu senenin degerleriyle konuşuyorum) 550 tl olacak (270+270). yakıt tüketimi ise uzun yolda 300 kuruş, trafikte ve arazi de 350-370e çıkmakta, bu haftasonu izmir- ayvalık arasında yaptığım yolculuktan bu sonuçları cıkardım. bu arabada 2H, yani tek arka çekiş ve 4H ve 4L (ağır dört çekiş sistemi) mevcuttur.iispanyool' Alıntı:hocam bu aracın vergisi nedir yakıt tüketimi km de bide arazi şanzımanı TEK ARKA ÇEKİŞ, DÖRT ÇEKİŞ, AGIR DÖRT ÇEKİŞ SİSTEMİ BU ARAÇLARDA MEVCUTMUDUR?
teşekkürler...GezenBiri' Alıntı:resimlerden araç diri görünüyor.. alana da, satana da hayırlı olsun..