Satılık 96 XJ 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,391
Ynt: Satılık 96 XJ 4.0

sorduğum sorunun saçmalığından kafamın ne kadar karışık olduğunu anlamışsınızdır umarım :smiley:

Etiketler

emin2277' Alıntı:
sorduğum sorunun saçmalığından kafamın ne kadar karışık olduğunu anlamışsınızdır umarım :smiley:
Emin bey kafa karışıklığınız cok normal, cunku bu aracların hepsi guzel, birini bıraksan diğeri insanın aklında kalıyor, sorduğunuz soru da hiç saçma değil. Burada teknik bir çok konunun yanısıra bence en agır basan yan zevk unsuru. Ben kendi adıma zj kasayı begenmiyorum ve daha büyük bir arac ihtiyacı duymama ragmen olasılıklarımın içine hiç almıyorum, ama bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok sadece gözüme ve gönlüme hitap etmiyor. forumda iki kasayı kıyasıya karşılaştıran onlarca sayfa var oradan fikir edinebilirsiniz. zj kasa daha konforlu xj daha basit; zj daha büyük, xj daha küçük vs. gibi. aklınıza takılanı hiç çekinmeden sorabilirsiniz bilgim dahilince yanıtlamaya calışırım

ilginize çok çok teşekür ederim Sabri Bey.. aslına bakarsanız tip olarak bende kesinlikle XJyi tercih ederim ama yinede bazı konularda kafam karışıyor. ben evde bu araçtan almak için ev halkıyla savaşa girdim nihayet kazandım. motosikleti saymazsak bu tek araç olacak ve aldığımda eşim bana bu araba kalas gibiymiş çok konforsuz falan derse aile faciası olabilir :smiley: zj kullandım ama hiç xj tecribem yok bilmiyorum bu aracı sadece içimdeki özgür ruh bu aracı fena halde arzuluyor... umarım karar verene kadar ben paramı tamamlarım. o zaman yüksek model olacağından kesinlikle XJ olacak ve sizde aracı değerlendirmemiş olursanız Söke'ye gelicem...Saygılar..

Sabri umarım gönlüne göre bir disco alırsın. XJ de çok temiz bir araç ama senin ihtiyaçlarını disco daha rahat görecek :smiley:)

Emin bey XJ ve ZJ hakkında fikrimi söylemek isterim; XJ, ZJ ye nazaran daha az elektronik makina. Bu da daha az sorun demektir :smiley:

teşekkürler erdal abi; haklısın bana discovery daha cok işe yarayacak gibi.. her ne kadar cevremdekiler al bi cift kabin pick up diye ısrar etseler de once gonlumuze hos gelmeli ;)

Aslında çift kabin 4x4 pikap da iyi fikir :smiley: Bence araştırmaya değer hem de senin işin için oldukça fonksiyonel olabilir ;)

erdalyaman' Alıntı:
Aslında çift kabin 4x4 pikap da iyi fikir :smiley: Bence araştırmaya değer hem de senin işin için oldukça fonksiyonel olabilir ;)
kesinlikle öyle erdal abi de sevmiyorum cift kabinleri, pick up olarak sadece gmcler hoşuma gidiyor :smiley:

hocam bu aracın vergisi nedir yakıt tüketimi km de bide arazi şanzımanı TEK ARKA ÇEKİŞ, DÖRT ÇEKİŞ, AGIR DÖRT ÇEKİŞ SİSTEMİ BU ARAÇLARDA MEVCUTMUDUR?

iispanyool' Alıntı:
hocam bu aracın vergisi nedir yakıt tüketimi km de bide arazi şanzımanı TEK ARKA ÇEKİŞ, DÖRT ÇEKİŞ, AGIR DÖRT ÇEKİŞ SİSTEMİ BU ARAÇLARDA MEVCUTMUDUR?
bu aracın vergisi bu yıl 1400 tl dir. ilk taksit olan 700 tl ocak ayında ödendi bir 700 tl daha ödeecek, seneye ocak ayında ise 16 yaşında olacagı için yıllk (tabii bu senenin degerleriyle konuşuyorum) 550 tl olacak (270+270). yakıt tüketimi ise uzun yolda 300 kuruş, trafikte ve arazi de 350-370e çıkmakta, bu haftasonu izmir- ayvalık arasında yaptığım yolculuktan bu sonuçları cıkardım. bu arabada 2H, yani tek arka çekiş ve 4H ve 4L (ağır dört çekiş sistemi) mevcuttur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri