Satılık Beyaz Puma !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,587
Ynt: Satılık Beyaz Puma !

mosfet44' Alıntı:
Maşallah çok harika bir araç ben bu araca hasta oldum ama almam imkansız. eğer piyangodan falan para çıkarsa kesinlikle ben alırım. allah size eşinizle beraber mutlu ve mesut bir yaşam nasip etsin.

Çook teşekkür ederim. Daha iyisi sizlere nasip olur inşallah. Saygılar...

Etiketler

Umut arkadaşım nasıl bu kararı verdin şaşırdım :eek: İhtiyaçtan satıyorsun ama unutmaki böylebir Defender birdaha eline geçmez söyleyeyim.

Yinede sen bilirsin hayırlı olsun :'( :'( :'(

zaferbager41' Alıntı:
Umut arkadaşım nasıl bu kararı verdin şaşırdım :eek: İhtiyaçtan satıyorsun ama unutmaki böylebir Defender birdaha eline geçmez söyleyeyim.

Yinede sen bilirsin hayırlı olsun :'( :'( :'(

Biliyorum abi, böylesini ne bulabilirim ne de toplayabilirim. Birazdaha bekleyeceğim bakalım. Satılırsa satılır, satılmazsa beraber yaşlanırız artık :smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Umut,
Beraber yaşlanma fikri çokgüzel,DEFENDER,yenge ve sen tabiki yiğenlerimizle.Onlar büyür bizler yaşlanırız.
Unutma DEFENDER hep genç kalır.Herşey gönlünce olsun.
Kal sağlıcakla.

Evet gerçekten güzel, kıskanılmadığı sürece sorun yokta. "Onunla ilgilendiğin kadar benimle de ilgilen" lafları başlarsa çok zor :D

Ya birader işte o karşılaştırma çok kötü.
Olsun yengemiz alışır alışır.Tüyo vereyimmi? <<hep tamam hayatım de snra kendi bildiğini yap>> Şaka şaka hayat müşterek Allah herkesi mutlu etsin.
Kal sağlıkla.

sisdagili61' Alıntı:
Ya birader işte o karşılaştırma çok kötü.
Olsun yengemiz alışır alışır.Tüyo vereyimmi? <<hep tamam hayatım de snra kendi bildiğini yap>> Şaka şaka hayat müşterek Allah herkesi mutlu etsin.
Kal sağlıkla.

;D

Tempus' Alıntı:
genelde aracini gonulsuz satan ve cok emek verip emeginin karsiligini almak isteyenlerin araclari satilmiyor burda :smiley:

buna katılıyorum işte bende bir ara hırstan yüksek fiyatta tutup kendimce defender ın hak ettiği yere yaklaşması için ugraşmıştım. önce bir müşteri ceki yüzünden satmak için çok istemeden gönülsüzce ugraştım arayan abuk fiyat verenler hiç olmayacak takaslar dan sonra işler biraz kıpırdadı ve herşey düzeldi, derken son zamanlarda ki evlilik planları sebebiyle yine o hüzün çöktü işler inşallah hepimiz için daha iyi gider yoksa bir şey yapmak için eldekinin gitmesi biz ticaret ile ugraşanların içine sinen bişey değildir amma yapacakta bişey yok iki gönül bir oldumu kapıda 2 dane daha defender olur biri 110 biri 90 lık diyorum. (inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin)

ben eminim bu aracını satmış olsada kısa bir zaman sonra şöyle bir yazı başlığı ile herşeye yeniden başlar umut ve karşımıza yeni bir beyaz puma ile çıkar hatta 2 pumayla
'' bir defender hatta iki defender hikayeside benden ''
:smiley: mutluluklar

umuuut, sattığını bilmiyordum. ulan oğlum; sen kendin yazmışsın : one life, live it! ;) hadi hayırlı satışlar :smiley:

Merabalar Umut...
beyaz puman için aramıştım seni 40,000 den aşşagı inmemiştin...
sanırım vazgeçtin satmaktan sahibinden'den resimlerini bari kaldırmasaydın :smiley:
birgün bu şaheseri satacaksan bana haber vermeden satma...

eflany' Alıntı:
Merabalar Umut...
beyaz puman için aramıştım seni 40,000 den aşşagı inmemiştin...
sanırım vazgeçtin satmaktan sahibinden'den resimlerini bari kaldırmasaydın :smiley:
birgün bu şaheseri satacaksan bana haber vermeden satma...

Selamlar. Evet aracı satmaktan vazgeçtim, evliliği biraz daha erteledik. İyi de oldu benim için. Birazdaha masraf yapıcam araca. Yaz sonuna kadar içini komple siyah döşetmeyi ve diferansiyel kilidi takmayı hedefiyorum. Klima motorunu da buldum gibi onuda bir ara taktırıcam artık. Bekleyip görelim neler olacak :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri