SATILIK BEYAZ XJ 4.0 JEEP

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,760
Ynt: SATILIK BEYAZ XJ 4.0 JEEP

hayırlı satışlar .inşallah deyerine satrsın,alanda kıymetini bilir, güle güle kullansın

Etiketler

bekirgümüş' Alıntı:
hayırlı satışlar .inşallah deyerine satrsın,alanda kıymetini bilir, güle güle kullansın
teşekkürler, değerini bir bilsek değerinde satcazda değer veren çıkmadı çok şükür şimdilik, gerçi 1 kişi hariç bugün 20 tl nakit paraya haber ver gelir alırım diyen bir müşteri çıktı, bereket versin :p

ferhat05' Alıntı:
bir yerden beklediğimiz para var hele bir gelsin açık arttırma muhtemelen bende kalır.. :smiley:

telekomdan 2 land 1 land kamyonet 1 unimog aldım 1 tanede jeep xj zaten var kısacası her keseye göre araç var, son 1 tane kalana kadar hepsi satılacak (son satış tarihime bakarsanız telekomun ihalesinin başlangıcıydı tarih mevzusu da bu) satmadanda aldım araçları, durum böylee iştee delilik parayla değil bende ;)

ferhat05' Alıntı:
senin araçta lpg yokmu Mehmet bey ?? ilanda göremedim ben
lpg mi o ne işe yarar??? ;D şaka bir yana oldum olası sevemedim o şeyii...

Hayırlı satışlar bana olsun. Telefon görüşmemizin neticesini bekliyorum ....Off-road a adım benden boğazın gezileri senden :smiley:

expres' Alıntı:
telekomdan 2 land 1 land kamyonet 1 unimog aldım 1 tanede jeep xj zaten var kısacası her keseye göre araç var, son 1 tane kalana kadar hepsi satılacak (son satış tarihime bakarsanız telekomun ihalesinin başlangıcıydı tarih mevzusu da bu) satmadanda aldım araçları, durum böylee iştee delilik parayla değil bende ;)
lpg mi o ne işe yarar??? ;D şaka bir yana oldum olası sevemedim o şeyii...

Hayırlı olsun ihalenin sonucu, bayağı bir kazançlı geçmiş sizin adınıza.

Defenderler, aldıklarınız, 110 kasamıdır, ayrıcasatmayı düşünüyormsunuz en azından birini.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
Hayırlı olsun ihalenin sonucu, bayağı bir kazançlı geçmiş sizin adınıza.

Defenderler, aldıklarınız, 110 kasamıdır, ayrıcasatmayı düşünüyormsunuz en azından birini.

Saygılar.
saol kazançlımı olur zararlımı görcez hep beraber :smiley: 110 300 tdi araçlar, sonuç olarak bir arkadaşımla ortak aldım satmak için, teslim alınca durumlurına göre fiyatlarını belirleyip burda yayınlarım

satılacak araçlar :smiley:

98 land rover defender 110 300 tdi
97 land rover kamyonet 110 300 tdi
84 Unimog diesel
2000 model jeep xj işin aslı çokda satılsın istemiyorum ben aracımı seviyorum pazarlıkda düşünmüyorum ;) (satarsam landların birini kendime hazırlayacağım)

expres' Alıntı:
saol kazançlımı olur zararlımı görcez hep beraber :smiley: 110 300 tdi araçlar, sonuç olarak bir arkadaşımla ortak aldım satmak için, teslim alınca durumlurına göre fiyatlarını belirleyip burda yayınlarım

satılacak araçlar :smiley:

97 land rover kamyonet 110 300 tdi
84 Unimog diesel
2000 model jeep xj işin aslı çokda satılsın istemiyorum ben aracımı seviyorum pazarlıkda düşünmüyorum ;) (satarsam landların birini kendime hazırlayacağım)

DEFENDER modelleri hangi illerin araçlarıydı acaba, fikir açısından söyleyebilirmisinz.

indirim, fiyat güncellemesi yapılmış bir daha düşünün bakalım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-mantikli-takas-olur-full-offroad-29207850/detay

BÜTÜN DOSTLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN,
BAYRAMA ÖZEL GÜNCEL FİYAT ÜZERİNDEN 1.000 TL DAHA İNDİRİM YAPIYORUM, BAYRAM BİTİMİNE KADAR GEÇERLİDİR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri