SATILIK BEYAZ XJ 4.0 JEEP

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,760
Ynt: SATILIK BEYAZ XJ 4.0 JEEP

Selamlar,
Eğer yanlış anlaşılmassa bende ciddi anlamda 22.000,00 Tl. Nakit verebilecek durumum var, Bayramınız Kutlu olsun, İyi Bayramlar...

Etiketler

Güncel Fiyat : 32.500
fiyatı mantıklı olan her türlü araçla takas olabilir, jip,binek,kamyon kamyonet tır bile olur ;) (gerekirse üzerine nakit de verilebilir)

Evet aslında amacım özelden yazmaktı ama ne yazıkki olmadı o arada büyük yazmışım 2 kere göndermişim msg ı :smiley: aracınızda hoşuma gidince elim ayağım birbirine karıştı sanırım :smiley::smiley: ellerinize sağlık çok güzel olmuş aracınız. Alan satan hayrını görsün.

OsmanE' Alıntı:
Evet aslında amacım özelden yazmaktı ama ne yazıkki olmadı o arada büyük yazmışım 2 kere göndermişim msg ı :smiley: aracınızda hoşuma gidince elim ayağım birbirine karıştı sanırım :smiley::smiley: ellerinize sağlık çok güzel olmuş aracınız. Alan satan hayrını görsün.

araç güzel fakat satamadık işte bende şimdilik satış işini askıya alıyorum, hayırlısı bakalım land toplayacakdım kendime millet bana güldü, biraz daha bineyim canavara en iyisi ;)

expres' Alıntı:
merak edenlere duyrulur bben 16.000 tl. ye aldım bu aracı(takas ederek aldım), 19.000 tl yanlış bilgi, başka merak edilen bir şey varsa seve seve sizlerle paylaşabilirim ;)
tıcarette satıcının kaca aldıgı degıl kaça sattıgı onemlıdır ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri