Satılık Cherokee Xj Moonvisor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bakas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,595

bakas

Kamp II
Yer
Ankara
Arkadaşlar biliyorum pek yeri değil ama forumun bu iş için ayrılmış kısımları epey inaktif, elden ne gelir :smiley:.

Hiç kullanılmamış, ışıksız, çatlağı vs bulunmayan her model XJ kasaya uygun moonvisor var elimde. İlgilenen olursa fotoğrafını da çekerim. Fiyat olarak 175 lira düşünmekteyim. 0530 943 11 66 numarasından ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Ynt: Satılık Cherokee Xj Moonvisor

Evet güncel, fotoğraf çekip koymaya çalışacağım yakın zamanda :smiley:.

Kusura bakmayın kameram olmadığı için çekememiştim fotoğrafları, şimdi anca mümkün oldu :smiley:.

DkfObvS.jpg

gk4Ne1D.jpg

Bu ürün anladığım kadarıyla ışıksız olan bir versyon.

Peki fiber midir? yoksa ABS'mi? Burada mı yaptırdınız? ve son olarak yandan bir resmini alabilir miyiz araca oturduğunda yandan nasıl gözükecek merak ediyorum... ve güncel fiyat tabiki..

Saygılar;

Malzeme fiber, internetten satın aldım. XJ aracımı sattığım için takmadım yoksa üründe bir sıkıntı yok, hiç kullanılmamış. Evet ışıksız versiyon, ışıklıları astronomik fiyatlara dolanıyor zaten. Güncel fiyat aynı, kargosu alıcıya ait şekilde 175 TL. Uygun olduğunu düşünmekteyim. Saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR