SATILIK CHEROOKE 4.0LT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cip Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,191
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT

outlaw06' Alıntı:
Şu ;araç onun değilmi ne kadar isterse ister lafı garip geliyor bana!Yazılı kanunlar yanında toplumun yazısız kanunları ve mantık çerçevesi vardır .Vallaha satıcı kardeşim 97 karekasaya bomboş hali ile 31 isteyen ilk türksün.Biri sana gir o siteye jeep hastaları var istediğin fiyata satarsın dediyse yanıltmış.Hayırlı ve makul fiyatlı satışlar dilerim.(rakam 18-20 civarı olsa ciddi alıcıydım.ama 2002 4.7 fiyatı yazılınca insanı bir titreme tutuyor) :smiley:

Fiyat uygunsa alirsin

degilse

Tesekkur eder ayrilirsin ....

Etiketler

Çok merak ediyorum,bu araca veya benzerlerine satıcı 5000TL fiyat koysa,bu araç bu fiyat olmaz arkadaş sen bunu 20-25 e sat diyeceklermiydi.Bende fiyatın eleştirilmesine karşıyım.Mal satıcının kıymetini o belirler.Kimse malını ucuza satmak istemez.Kaldıki istenen fiyatı aracı görmeden az veya çok olarak değerlendirmek büyük hata olur.Bu tip araçların bir piyasası olmaz,alan ile satıcının anlaştığı rakamdır o an için satış fiyatı.Başka modellerle karşılaştırmamak gerekir.Satıcı arkadaşa hayırlı satışlar dilerim.

Arkadaşlar ben daha (özellikle son 3-5 yıldır) piyasasının üzerinde rakam istenen aracın satıldığını görmedim! vesselam.Ama yokkk hayalde güzeldir diyorsanız ben ne diyebilirim ki.Benim kızdığım sırf sitenin oluşumuna sırtını dayayıp buradakileri gerçektende ne dersen de alır biri mantığı ile görenler var.Birde anlayamadığım bişey var;satılığa çıkan her araç sahibine herkes gaz verir ama alıcı çıkmaz!SİZ BUYURUN ALIN O ZAMAN.TUTANMI VAR?

ben aracın piyasasını bilmiyorum ama bu topicte fiyatı ile ilgili bu kadar konuşulmasıda bana gereksiz geldi, hakikaten denildiği kadar yüksekse kimse bir şey yazmaz olur biter, satıcıda varsa eğer yanlışlığı görür veya durumu düzeltir yada satıştan geri çeker aracını. zaten kimse bir yazmazsa ilanlar arasında en gerilere düşer gider haksız mıyım?

outlaw06' Alıntı:
sana ne? fiyat saçma ve bende tepkimi gösterdim.sana ne?

sizin X5 inize yapılsa ne dersınız, sonuc olarak 40 bın tl ye x5 var cok abartıyorsunuz dese bırı

2001 model wj yi erdoğan bey(euzlu) bu siteye 27000 tl ye bırakırken 1997 model hemde standart xj ye 31500 tl istenmesi doğalsa eleştirmekte doğaldır bence...

Arkadaşlar ölü fiyatına almak isteyen galericiler, alıp offroad için hazırlamak isteyen meraklılar olabilir. Bende aracıma yükseltme, mt geniş lastik, dodik, tampon, vinç, kep vs... yaptırmayı çok düşündüm. Ancak aracın çok temiz, orjinal ve çalışmayan hiçbir aksamı olmaması nedeni ile bu orjinalliği bozmaya kıyamadım. pasta cilasını yapıp klasik bir araç olarak aracımı kapalı garajında orjinal haliyle muhafaza ediyorum, tıpkı aldığım sahibinin yaptığı gibi. Fiyata gelince pazarlık sünnetir tabi aracı inceleyip beğenirseniz el sıkışma noktasında son bir rakam oluşur diye düşünüyorum.

Birde araca 4adet orjinal jantı(orjinalini çok araştırarak zorlukla bulduğum) ile birlikte mıchelin vakumlu kar lastiği almıştım. Bir kış kullandım, lastikler gayet iyi durumdadır. Aracı alırken isteyene takım olarak verilebilir.

ben buna katılmam ...benim gibi piyasayı bilmeyen adamlar sırf arac hoşuna gitti diye o parayı veripte alırsa,buradan benim bile içim yanar..parayı kazanmak kolay değil..onun için değerinin üzerinde istenilen aracın masaya yatırılıp yorumlanması daha doğrudur.

öncelikle alış verişlerde etik olmalı insan ortada bir ürün var bir fiyat var pazarlığada acık fiyatı veren mal onundur istediği fiyatı yazar veya söyler işine gelende pazarlık eder uyarsa alır uymazsa almaz ..... ama son zamanlarda özellikle internette olan bilgi kirliğinden ve anlayamadığım gaza gelme şeklinde yazı yazma ile nedense insanlar her işde uzman olmuş :smiley: ama işin özünde hakarete varan yazı yazmak yada öyle olmaz illa bu olur böyledir deme hakkını insanlar nerden buluyor bunuda anlamak imkansız en güzel yazıyı yukarda bir arkadaş yazmış fiyat pahalı ise zaten alan olmaz satıcıda düşerse fiyatı düşer düşmezsse kimse bişe diyemez ama ben şunu demeyi abestle iştikal olarak görüyorum ben şu kadar verrim ??? bu pazarlık değil emri vaki bir olay :smiley:) sadece bu şekilde alış veriş veya tiçareti görmek üzücü alanda olursa hayrını görsün s atarsada arkadaş bereketini görsün

valla serbest pazar ekonomisi isteyen istediğini yazar aynen bu ilanda olduğu gibi :smiley::smiley: malum site ilan no 87399309

Beyfendinin kendi araci
Beyfendinin kendi satisi
Beyfendinin kendi topic i
Eeee
Siz acik oto pazarina gidip arabasini satmaya calisan her insana yok bu cok pahali yok bu arabanin piyasasi bu degilmidir diyorsunuz.
Hic sanmiyorum.
Ama burada sirf mevzu olsun diye insanlarin satis ilanina muhalefet ediyorsunuz.
Ah bu klavye :smiley:
Selamlar ve hayirli satislar.
Burak

istediğini yazmak bişe değilde yazana yapılan yorumlar iyi niyeti aşmış gibi demek istediğim o ..yok nasıl yazar o fiyatı yok o kadar değirli değil madem böyle oluyosa marketten alış veriş yaparekende diyelim bunu tezgahtarada görelim ne oluyo yada benzin istasyonunda desinler yok bu benzinin litresi bu para etmez bakalım benzinci ne diyo))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR