SATILIK CHEROOKE 4.0LT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cip Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,189
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Aynen aynen
Sadece bu ilan icin degil.
Her satis ilani icin mutlaka olumsuz birsey yaziliyor.
Saygisizlik olarak goruyorum ben bu durumu.

Etiketler

burak bey sadece bu değil araba eşşa yedek parca aklına ne gelirse yok yani anlamadığım birileri evde yapıyoda bizmi bilmiyoruz aynı ürünün 10 ceşit kalitede üretimi belki 20 farklı firmadan cıkan şekli var görüntü aynı ama kalite üretim yeri firması farklı ama bi bakıyosun o pahalı var bu böyle yok arac benim paramla bu eder kim s orduki bu insanlara senin paranla ne eder :smiley:))) adam satıyorum diyo alan alır almayan almaz paarlıkda eden eder ama benim paramla bu eder demek abestle iştikalden başka bişe olamaz :smiley:)) sırf bu s ebepten bu siteye kimse girmez oldu :smiley:)

unal' Alıntı:
burak bey sadece bu değil araba eşşa yedek parca aklına ne gelirse yok yani anlamadığım birileri evde yapıyoda bizmi bilmiyoruz aynı ürünün 10 ceşit kalitede üretimi belki 20 farklı firmadan cıkan şekli var görüntü aynı ama kalite üretim yeri firması farklı ama bi bakıyosun o pahalı var bu böyle yok arac benim paramla bu eder kim s orduki bu insanlara senin paranla ne eder )) adam satıyorum diyo alan alır almayan almaz paarlıkda eden eder ama benim paramla bu eder demek abestle iştikalden başka bişe olamaz ) sırf bu s ebepten bu siteye kimse girmez oldu

Her malın bir ederi vardır,her malın bir raiş bedeli vardır.
5 kuruşluk mala 10 kuruş derseniz doğal olarak tepki çeker,bağzısıda dayanamaz tepkisini belli eder.
Burası satış sitesi değil,tutkunların sitesi doğal olarak tepkide olacak etkide olacak...

Aracın fotosuna bakarak senin aracın bu kadar ederdi etmezdi demek ne kadar doğrudur araç sahibi belki aracın fiyatını biraz abartmış olabilir ama aracına istediği fiyatı biçme hakkına da sahiptir fiyatı beğenen de çıkar beğenmeyen de ama aracınız bu kadar etmez pahalı fiyat yazmışsınız diyemeyiz sonuçta aracı görüp işimize gelirse alırız gelmezse almayız araç sahibi istediği kadar fiyat biçsin siz o parayı vermedikten sonra.

öncelikle bu sitede herşeyin satıldığı bölüm var satış sitesi olmasada ...ayrıca tekel ürünü değil satılanlar üzerinde bandrolü olan ve daha önce yazmış bir arkadaşımız pahalıysa zaten satamaz diye kalkıpda biris cıkıp derse benim paramla şu kadar eder dediğim gibi daha öncede cıkmışdı ülke ekonomisinide ona bağlayalım o ne d erse o olsun tepkiyede gelince kimse kimsenin alnına silah dayamıyor bişe alırken ben göremedim zorla bu fiyata alın diyen birisini siz gördüyseniz banada söyleyin bende bileyim ...kısaca acık belirtiyorum birisi bişe satıyosa bir başkasınında cıkıp uzman değilse expertiz değilse üzerinde yasal bir fiyat yoksa kalkıpda o kadar etmez bu kadar eder demesi bence doğru değil eğer doğru olan buysa bunu diyenlerin lafı geciyosa buyursunlar oto pazarına gelip iş yeri açsınlar onlar ne derse onların dediğini yapsın herkes sadece anlatmak istediğim bu

satıcı belkı pazarlık payını yuksek tutup ıstedıgı marja cekmeyı amaclamıstır, aracı gercekten almak ısteyen aracın basına gıtmelı ve pazarlık baslamalı dıye dusunuyorum, yada 1.5 sene daha bekleyıp yenı vergı sıstemıne gore tercıhını belırlemelı,belkı ozaman bu yuksek hacımlı araclar yuksek vergı malıyetı nedenı ıle alıcı cıkmazsa hurdaya ayrılır,

bekko arkadaşımız aslında güzel noktaya değindi aracın başında olmadan araç almak cok nadir bir olaydır hatta muhtemel birkaç gün içinde başlık acarım bir arkadaşıma laredo aldım hemd e şanzımanı olmadığı halde sonu olarak fiyat araç bakımı araç durumu gibi konuşar araç inçelenip öyle karar verilmeli bencede bu arada araç sahibi arkadaşı uyandırayımda ben 94 laredo şanzıman yok düşün 11 000 tl aldım motor mekanik sorunsuz 4000 tl civarı komple şanzıman konup senelerce sorunsuz binilebileçek bir araç hemde en azından bu sana fikir verir umarım laredo 4 lt makine zj kasası var üzerinde umarım bir kıyas bir fikir verir sana

Bence kibarca satıcı arkadaşa şu soru sorulabilinir.
-Sevgili satıcı arkadaşımız, satmaya çalıştığınız aracın muadilleri piyasada 18-20 bin TL arasındayken siz neden 31 bin TL istiyorsunuz? Ekstra bir özellik var mıdır?
Satıcı cevap olarak,
-Sana ne kardeşim araç benim kaça istersem o fiyata satarım,
Derse , etik olmaz. Ama
-Bu araçtan bu temizlikte piyasada yok. Her noktasıyla orjinal olarak korunmuş. Yedek anahtarı kitapçığı vs mevcut. İlanları inceledim Türkiye de tek olduğu kanaatine vardım. (yanlış olabilir ama düşüncedir) O yüzden bu fiyatı istedim.
Diyebilir.

"Bence kibarca satıcı arkadaşa şu soru sorulabilinir.
-Sevgili satıcı arkadaşımız, satmaya çalıştığınız aracın muadilleri piyasada 18-20 bin TL arasındayken siz neden 31 bin TL istiyorsunuz? Ekstra bir özellik var mıdır?
Satıcı cevap olarak,
-Sana ne kardeşim araç benim kaça istersem o fiyata satarım,
Derse , etik olmaz. Ama
-Bu araçtan bu temizlikte piyasada yok. Her noktasıyla orjinal olarak korunmuş. Yedek anahtarı kitapçığı vs mevcut. İlanları inceledim Türkiye de tek olduğu kanaatine vardım. (yanlış olabilir ama düşüncedir) O yüzden bu fiyatı istedim.
Diyebilir."Arkadaşıma teşekkür ederim. Benim aracım her noktasıyla orjinal olarak korunmuş, çalışmayan hiçbir aksamı yok. Yedek anahtarı kitapçığı vs mevcut. Aracım çok temiz olduğu için bu fiyatı istiyorum. Ayrıca galericiye satmayı da düşünmüyorum.

Aracını satışa çıkaran herkese ;oo güzel araba, fiyatı da uygun, bu kadar temizse kaçırılmamalı vs vs vs gaz verici cümleler yazılıyor ve bu cümleleri yazanlarda alıcı değil.Alsana o zaman!Kaçırma.Ve bu sitede gariptir herkes aracına piyasadan fazla istiyor.Mesela benim bir arkadaşta 1973 mercedes 200 var ve 25 bin tl istiyor.Arac süper ötesi temiz.Bu ekstra bir durumdur.Yada 20 bin tl lik bir jeep in vardır 5 binde harcamışsındır 25-26 istersin.Buda anlaşılır bir durum.Ama bu sitede herkes fiyatları çok iyi biliyor.Herkes istediği rakamı istemekte özgür diye;bizene isteyebilir diyemeyiz.Ticari ahlak diye bir durum var bence.Alanlara satanlara hayırlı satışlar dilerim.

Öncelikle sizden ahlak dersi almak için burada değiliz bunu hatırlatmak isterim. Siz öyle istiyorsunuz diye 15.000TL'ye araçta satacak değiliz. Serbest piyasa ekonomisi diye birşey var, satıcı ürününü sergiler, fiyatını belirler, alıcı inceler kendisine uygunsa pazarlık eder veya etmez alır gider. Burada kimse ne satıcıyı ne de alıcıyı sorgulayamaz. Ben aracım için uygun olduğunu düşündüğüm fiyatımı yazdım. Böyle bir araç almayı düşünen kişi gelir inceler beğenirse alır beğenmezse almaz bu bu kadar basit.

cip' Alıntı:
Öncelikle sizden ahlak dersi almak için burada değiliz bunu hatırlatmak isterim. Siz öyle istiyorsunuz diye 15.000TL'ye araçta satacak değiliz. Serbest piyasa ekonomisi diye birşey var, satıcı ürününü sergiler, fiyatını belirler, alıcı inceler kendisine uygunsa pazarlık eder veya etmez alır gider. Burada kimse ne satıcıyı ne de alıcıyı sorgulayamaz. Ben aracım için uygun olduğunu düşündüğüm fiyatımı yazdım. Böyle bir araç almayı düşünen kişi gelir inceler beğenirse alır beğenmezse almaz bu bu kadar basit.

arkadaşım tebrık ederım en guzel cevabı vermıssın,bence aracının fıyatıda cok uçuk bır fıyatda degıl,bazılarının sıkıntısız şu yönde oluyor,kendı araçlarıyla kıyaslıyorlar ,benım aracım bundan cok daha lüks çok daha havalı iken 40 bın tl edıyor 97 model arac nasıl 31 bın tl oluyor,o yuzden takma sen kafana dedıgım gıbı en guzel cevabı vermıssın

bence önemli olan aracı istediğiniz fiyata alan oluyormu olmuyomu bence bi satıcı için bu önemli olmalı çünki aracı satmak için ilan ediliyor....sergilemek amacında değil ise

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.