unal' Alıntı:burak bey sadece bu değil araba eşşa yedek parca aklına ne gelirse yok yani anlamadığım birileri evde yapıyoda bizmi bilmiyoruz aynı ürünün 10 ceşit kalitede üretimi belki 20 farklı firmadan cıkan şekli var görüntü aynı ama kalite üretim yeri firması farklı ama bi bakıyosun o pahalı var bu böyle yok arac benim paramla bu eder kim s orduki bu insanlara senin paranla ne eder )) adam satıyorum diyo alan alır almayan almaz paarlıkda eden eder ama benim paramla bu eder demek abestle iştikalden başka bişe olamaz ) sırf bu s ebepten bu siteye kimse girmez oldu
cip' Alıntı:Öncelikle sizden ahlak dersi almak için burada değiliz bunu hatırlatmak isterim. Siz öyle istiyorsunuz diye 15.000TL'ye araçta satacak değiliz. Serbest piyasa ekonomisi diye birşey var, satıcı ürününü sergiler, fiyatını belirler, alıcı inceler kendisine uygunsa pazarlık eder veya etmez alır gider. Burada kimse ne satıcıyı ne de alıcıyı sorgulayamaz. Ben aracım için uygun olduğunu düşündüğüm fiyatımı yazdım. Böyle bir araç almayı düşünen kişi gelir inceler beğenirse alır beğenmezse almaz bu bu kadar basit.