Satılık L200 4x4 Magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bytar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,607

bytar

Ana Kamp
Yer
Balıkesir
2004 model, 150000 km.de, en ufak bir kazası, boyananı veya değişeni yok. Ön koruma barı, port bagaj, çeki demiri, özel arka kabin(kafesli köpek bölümüne kadar mevcut.), deri döşeme. Tüm bakımları yapılmıştır. En ufak bir masrafı yoktur.Uzun yolda 0,18krş, şehir içinde 0,25krş yakıyor. 6 aylık bandrolü 470 TL. Arazide mükemmel bir performansı var. Diğer markalarda olmayan arka %100 diff. kilidi. Tüv muayenesi yeni yapıldı. Keyfime göre hazırlamıştım ama ev almak için satmak zorundayım. Fiyatı 30000TL. İletişim için mesaj atabilirsiniz yada, 0532 4248623 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Gezenbilir ailesinden birine giderse çok sevinirim çünkü gerçekten özenerek hazırladım. Bu pazar çektiğim fotolarını da koyayım.

DSCF0175.jpg

IMG_0095.jpg

IMG_0096-1.jpg

IMG_0097.jpg

IMG_0098.jpg

IMG_0099.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık L200 4x4 Magnum

Merhabalar,

Arabanızı ev almak için sattığınızı belirtmişsiniz, benim Ankara, Gaziosmanpaşa'da satılıkta 3+1 bahçekatı bir dairem var, dairenin ayrıntılarını inceleyip takas düşünürseniz görüşelim. Sahibinden.com'da #14098599 no'lu ilan. teşekkürler.

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_3024.jpg

IMG_3037.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR