Satılık Land Cruiser vx80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fxlarge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,129

fxlarge

Kamp I
Satılık Land Cruiser vx80
model 1991
27.000 tl
Off road a hazır

IMG_0271.JPG

IMG_0272.JPG

IMG_0298.JPG

IMG_0299.JPG

IMG_0300.JPG

Etiketler

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80

4000 cc benzin lpg
homurtusunu duymanız isterim..
yakıt tüketimi konusunda net olmamakla birlikte 500 civarı lpg de yakar sanırım

4200 cc motor lpg 500 kr ? az olmaz mı , kartal bile 1600 cc lpg 350 kr aşağı yakmıyor. 1.5 dizel taksi 250 kr yakıyor. 3900 cc disco lpg 800 kr yakıyor. 4200 cc benzinli vergi ?

Bu modelde diff kilit sistemi nasil? On, orta, arka hangi kilitler var?

nkurtkaya' Alıntı:
Bu modelde diff kilit sistemi nasil? On, orta, arka hangi kilitler var?
VX80'lerde ön orta arka kilit mevcut. FJ80 ve düz vitesli modellerde çok çok çok nadir kilit var...Manuel vites, 4.2 dizel, ambulans kapılı FJ80'de ön orta arka kilit gördüm ama özel üretimdi...Bu Tedaş çıkması FJ80 gibi duruyor...Ancak araç sahibi esas doğru bilgiyi verecektir sanırım...

yörük 54' Alıntı:
4200 cc motor lpg 500 kr ? az olmaz mı , kartal bile 1600 cc lpg 350 kr aşağı yakmıyor. 1.5 dizel taksi 250 kr yakıyor. 3900 cc disco lpg 800 kr yakıyor. 4200 cc benzinli vergi ?

arkadaşlar yakıt için net olmamkla birlikte diye not düştüm... ne yaktığını bilen varsa yazsın... ben hiç ölçmedim... bu araçtan kullanan varsa yakıt durumunu yazarsa memnun oluruz...

vx80 veya fj 80 arasındaki farkı bilmem.. bunuda bilen varsa yazsın.. profesyonel off roadcı vs değilim... meraklıyım... beğendiğim olursa alırım. değiştiririm. iyi fiyat veren olursa satarım... bir standardım yok açıkcası ;D

kilit konusuna gelince sanırım standart lsd var.

not: ön ve arka tam kilitle isteyen olursa fiyat opsiyonuyla elektirikli özel üretim takıp teslimde edebilirim...

fxlarge' Alıntı:
vx80 veya fj 80 arasındaki farkı bilmem.. bunuda bilen varsa yazsın.. profesyonel off roadcı vs değilim... meraklıyım... beğendiğim olursa alırım. değiştiririm. iyi fiyat veren olursa satarım... bir standardım yok açıkcası ;D

kilit konusuna gelince sanırım standart lsd var.
VX80: Deri döşeme, elektrikli koltuk, elektrikli cam, sunroof, üste ve alta açılan bagaj kapağı, otomatik vites, çok nokta enjeksiyon sistemi, ön-orta-arka kilit.
FJ80: Düz döşeme, düz vites, düz cam, ambulans tipi sağa sola açılan bagaj kapakları, karbüratörlü besleme, kilit yok veya LSD arka kilit.

Yakıt tüketimi konusunu ben de bilemiyorum...

umutcelikel' Alıntı:
VX80: Deri döşeme, elektrikli koltuk, elektrikli cam, sunroof, üste ve alta açılan bagaj kapağı, otomatik vites, çok nokta enjeksiyon sistemi, ön-orta-arka kilit.
FJ80: Düz döşeme, düz vites, düz cam, ambulans tipi sağa sola açılan bagaj kapakları, karbüratörlü besleme, kilit yok veya LSD arka kilit.

Yakıt tüketimi konusunu ben de bilemiyorum...

bu saydığınız özellikteki bir aracın ederi nedir?

fxlarge' Alıntı:
bu saydığınız özellikteki bir aracın ederi nedir?
Sanırım 40.000 ve üzeri gibi...Gerçi dediğim istenen fiyatlar. Ederi derseniz o kısmı bu araçlarda muallak biliyorsunuz. Rahatına düşküne o daha iyi, hoplayacam zıplayacam diyene sizin kasa daha mantıklı, bana sorsanız ben BJ60 kasası fanatiğiyim eski aracım olduğundan ötürü ;D

yörük 54' Alıntı:

O disco kiminse yaksin onu ; )))

4.7 wj jeep, prins lpg, 120km sabit hizla kar kastigi ve kis sartlarinda sehirlerarasi 34krs/km, sehir ici 46-53krs/km yakiyor lpg'de, veriler Kars'ta ve kis kosullarinda elde edilmistir, Sn.Mustafa Ozdag'in sonbahar sonunda sattigi bu araci iyi biliyorum, ben takasta defenderim ile kafa kafaya degisiyordum, sonra 4 ileri sanziman olmasindan mutevellit fikrimi degistirmistim ancak arsc kaporta ve yuruyen olarak cok.cok iyiydi, yukseltmeleri ironman di ancak su an uzerinde ne var bilemiyorum, sonbahardaki yakit tuketimi icin 60 krs civari bir hesaplama yapilmisti, yinede benim tecrubem degil alici olunca bana verilen bilgiydi... Dedigim gibi aracin kaporta boya ve yuruyeni cok iyi durumds, bunu orara bizzat gidip benim icin inceleyen bir offroadci kardesim bana o zaman bildirmisti, alicisina hayirli.olmasi dilegi ile iyi satislar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR