aslanaybars' Alıntı:sanırım arac 91 model km bi kac eklemeyle süper olur hayırlı satışlar olsun
VX80'lerde ön orta arka kilit mevcut. FJ80 ve düz vitesli modellerde çok çok çok nadir kilit var...Manuel vites, 4.2 dizel, ambulans kapılı FJ80'de ön orta arka kilit gördüm ama özel üretimdi...Bu Tedaş çıkması FJ80 gibi duruyor...Ancak araç sahibi esas doğru bilgiyi verecektir sanırım...nkurtkaya' Alıntı:Bu modelde diff kilit sistemi nasil? On, orta, arka hangi kilitler var?
yörük 54' Alıntı:4200 cc motor lpg 500 kr ? az olmaz mı , kartal bile 1600 cc lpg 350 kr aşağı yakmıyor. 1.5 dizel taksi 250 kr yakıyor. 3900 cc disco lpg 800 kr yakıyor. 4200 cc benzinli vergi ?
VX80: Deri döşeme, elektrikli koltuk, elektrikli cam, sunroof, üste ve alta açılan bagaj kapağı, otomatik vites, çok nokta enjeksiyon sistemi, ön-orta-arka kilit.fxlarge' Alıntı:vx80 veya fj 80 arasındaki farkı bilmem.. bunuda bilen varsa yazsın.. profesyonel off roadcı vs değilim... meraklıyım... beğendiğim olursa alırım. değiştiririm. iyi fiyat veren olursa satarım... bir standardım yok açıkcası ;D
kilit konusuna gelince sanırım standart lsd var.
umutcelikel' Alıntı:VX80: Deri döşeme, elektrikli koltuk, elektrikli cam, sunroof, üste ve alta açılan bagaj kapağı, otomatik vites, çok nokta enjeksiyon sistemi, ön-orta-arka kilit.
FJ80: Düz döşeme, düz vites, düz cam, ambulans tipi sağa sola açılan bagaj kapakları, karbüratörlü besleme, kilit yok veya LSD arka kilit.
Yakıt tüketimi konusunu ben de bilemiyorum...
Sanırım 40.000 ve üzeri gibi...Gerçi dediğim istenen fiyatlar. Ederi derseniz o kısmı bu araçlarda muallak biliyorsunuz. Rahatına düşküne o daha iyi, hoplayacam zıplayacam diyene sizin kasa daha mantıklı, bana sorsanız ben BJ60 kasası fanatiğiyim eski aracım olduğundan ötürü ;Dfxlarge' Alıntı:bu saydığınız özellikteki bir aracın ederi nedir?
yörük 54' Alıntı:4200 cc motor lpg 500 kr ? az olmaz mı , kartal bile 1600 cc lpg 350 kr aşağı yakmıyor. 1.5 dizel taksi 250 kr yakıyor. 3900 cc disco lpg 800 kr yakıyor. 4200 cc benzinli vergi ?