Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,498
Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

Etiketler

Hakikatten Süpermiş Hayırlı olsun
Yeterli param olsa hiç düşünmeden pazarlığa başlardım...

Hayırlı işler Hüseyin ,,,çokgüzel araç...

selamlar

hayırlı satışlar hüseyin bey gerçekten harika yapmışsınız....
defender hastası olarak imrenilecek bir araç araç ama bizim hayallerimizin üstünde biraz alanada satanada hayırlı olsun...

Sağolasın abi sayende sahibindendeki araçlar 40.000 altına düşmüyor. Adam 87 model defendere 40.000 yazmış yav Düz düzel bide

serci07' Alıntı:
Sağolasın abi sayende sahibindendeki araçlar 40.000 altına düşmüyor. Adam 87 model defendere 40.000 yazmış yav Düz düzel bide
Teşekkürler. Çok Haklısın.
Sizin gibi bu ciplerden anlayan birisini gördüğüm için mutlu oldum.

alanya3365' Alıntı:
Teşekkürler. Çok Haklısın.
Sizin gibi bu ciplerden anlayan birisini gördüğüm için mutlu oldum.

Bunlar "cip" değiller, birçok şekilde bahsi geçer ben Defender demeyi tercih edenlerdenim.

nkurtkaya' Alıntı:
Bunlar "cip" değiller, birçok şekilde bahsi geçer ben Defender demeyi tercih edenlerdenim.
Sizinki Doğru olan Bu Araçların Adı Defender. Özür Dilerim.

serci07' Alıntı:
??? ??? isteyen cokda alan varmi diye soran yok araba pazarlari kan agliyor .adamlar 2000.model suzukiye 210.000km 23.000tl yazmis ya bunu yazan kafasindan eksik yada insanlari keriz zannediyor herseyin bir deyeri vardi bunu unutmamak lazim .eski eskidir ne yaparsan yap bu deismez metal yorgunlugu denen birsey vardi tabi burada bilen cok onlar daha iyi bilirler ......

300 tdi olur yada puma olur yada bu araç gibi kız gibi olur. En ince ayrıntısına kadar soyulup yapılır amenna. Ama bakıyorumki 4 jant takan 35.000-40.000 Tl para istiyor.

bu araç hem 300 tdi hem 98 model disk fren hemde orginal hidrolik direksiyon hemde kız gibi daha ne olsun bu araç telekomun ihalesinde 26 000 tly alındı kaporta boya motor elden geçti tüm yürür aksam bunların hepside kayseri land rover yetkili servisinde yapıldı servis garanrtili bir araç merak eden arasın sorsun kaçlira masraf edilmiş sonra toplasın alt alta yazıp olayı bilmeden aracı görmeden keriz muhabbetine girmesin araca edilen masrafa saygı göstermiyorsanız emeğine saygı gösterin