Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,465

Etiketler

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

yanılmıyorsam siz bu işi profosyonlel yapıyorsunuz başka rac varmı şuan elinizde satılık.var ise şartları nelerdir.

İstenilen şekilde araç toplanır yazmışsınız,bu kıvamda bir 2.5 düz dizeli kaça mal ediyorsunuz acaba ?

Assasin' Alıntı:
İstenilen şekilde araç toplanır yazmışsınız,bu kıvamda bir 2.5 düz dizeli kaça mal ediyorsunuz acaba ?
Şuanda 2.5 düz dizel elimde yok. Ama bu ayarda 20.000 tl civarında olur.

hüseyin abi senin ihaleleri nasıl kovaladığını öğrendim geçen çeşitli illerin sağlık müdürlüklerinin aracları ihale edilmiş hemde uzuc fıyata 3 5 milyara 93 94 95 moel difolar hemde 110 luk saygılar abii
:eek:

bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın,
yukarıdaki araç 46 000tl,
aynısı 2,5 düz dizel olunca 20 000tl,
26 000tl sadece motor farkımı yani?

araçlar ne durrumda bakım ve masraf gerektiriyormu acaba
resimler,ne nasıl ualaşabiliriz ve fiat .

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın,
yukarıdaki araç 46 000tl,
aynısı 2,5 düz dizel olunca 20 000tl,
26 000tl sadece motor farkımı yani?
Selam.
Motor Tdi 300 - Şanzuman RN 380 - Ön ve Arka Disk Fren - Elektrik Tesisatı kople parklı ve Dijital -
Saymadığım çok yeri farklı. Orjinal bir TDİ Araçla 2.5 Dizel veya sonradan koyma bir TDİ yi kıyaslamak çok zor bence. En önemlisi model farkı. 88 ve 98 arada on yaş fark var.

harung' Alıntı:
araçlar ne durrumda bakım ve masraf gerektiriyormu acaba
resimler,ne nasıl ualaşabiliriz ve fiat .
Selam.
Araçlar Otokar Yetkili Servisinde yapıldı. Servis Garantilidir. Masrafsızdır. Hava Şartlarından dolayı getiremedim.
Önümüzdeki Hafta Getirip Resimlerini ve Fiyatlarını Eklerim. Teşekkürler.

efsanegkn' Alıntı:
hüseyin abi senin ihaleleri nasıl kovaladığını öğrendim geçen çeşitli illerin sağlık müdürlüklerinin aracları ihale edilmiş hemde uzuc fıyata 3 5 milyara 93 94 95 moel difolar hemde 110 luk saygılar abii
:eek:
Selam.
Peki Kardeşim.
Söylediğin Modelde 3.5 milyara Satılan Araçları ben 13.5 milyara almak istiyorum. Araçlar kimdeyse benimle iletişime geçsin. O senin Dediğin Bal Kabağı. Bu mevsimde olmaz. Ben Araçlarımı Telekomdan 25.500. tl ye aldım. Faturaları mevcuttur.Teşekkürler.
Not:
En son 15 - 20 Gün önce Kayseri Milli Emlakta 3 kişilik 93 model Benzinli Hasta Nakil Aracı 13.700 TL ye satıldı.

alanya3365' Alıntı:
Selam.
Motor Tdi 300 - Şanzuman RN 380 - Ön ve Arka Disk Fren - Elektrik Tesisatı kople parklı ve Dijital -
Saymadığım çok yeri farklı. Orjinal bir TDİ Araçla 2.5 Dizel veya sonradan koyma bir TDİ yi kıyaslamak çok zor bence. En önemlisi model farkı. 88 ve 98 arada on yaş fark var.

Açıklama için Teşekkür ederim, bilmediğimi söylemiştim.
Tekrar hayırlı satışlar.
Saygılar

merhaba abi buda 3 ayın kırklarei araç şatıi bir adet 93 model benzinli var saygılar kırklaeri defterdarlığında ihalelerde var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR