Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,465
Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

aracı canlı canlı gördüm. Ağzımın suyu akmadı desem yeridir.

Etiketler

merhaba defenderi harika toplamışsın maşallah inşallah yaptıgın emeyin karşılıgını alırsın allah hayırlı müşteri versin hüseyin bey

merhaba hüseyin,hayırlı satışlar

araç süper olmuş,içim gidiyor ama,beni çok aşıyor,kısmet diyeceğiz artık,her işin hayırlısı derler.

alanda satanda hayrını görür inşallah.

yns' Alıntı:
merhaba hüseyin,hayırlı satışlar

araç süper olmuş,içim gidiyor ama,beni çok aşıyor,kısmet diyeceğiz artık,her işin hayırlısı derler.

alanda satanda hayrını görür inşallah.
Yunus Bey teşekkür ederim.
İnşallah Senin bütçene görede böyle temiz birisini toplarız. Nasip diyelim.

En yakın zamanda görüşmek üzere,hayırlı satışlar.

alanya3365' Alıntı:
Arkadaşlar Selam.
Bu Aracı İstanbuldan Alper Ramano Arkadaşımıza sattık. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
Diğer beyaz incileri pazartesi günü getiriyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

alana satana hayırlı olsun
istediğiniz fiata gittimi acaba sadece bilgi için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri