KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hüseyin abi senin ihaleleri nasıl kovaladığını öğrendim geçen çeşitli illerin sağlık müdürlüklerinin aracları ihale edilmiş hemde uzuc fıyata 3 5 milyara 93 94 95 moel difolar hemde 110 luk saygılar abii
Selam.
Motor Tdi 300 - Şanzuman RN 380 - Ön ve Arka Disk Fren - Elektrik Tesisatı kople parklı ve Dijital -
Saymadığım çok yeri farklı. Orjinal bir TDİ Araçla 2.5 Dizel veya sonradan koyma bir TDİ yi kıyaslamak çok zor bence. En önemlisi model farkı. 88 ve 98 arada on yaş fark var.
Selam.
Araçlar Otokar Yetkili Servisinde yapıldı. Servis Garantilidir. Masrafsızdır. Hava Şartlarından dolayı getiremedim.
Önümüzdeki Hafta Getirip Resimlerini ve Fiyatlarını Eklerim. Teşekkürler.
hüseyin abi senin ihaleleri nasıl kovaladığını öğrendim geçen çeşitli illerin sağlık müdürlüklerinin aracları ihale edilmiş hemde uzuc fıyata 3 5 milyara 93 94 95 moel difolar hemde 110 luk saygılar abii
Selam.
Peki Kardeşim.
Söylediğin Modelde 3.5 milyara Satılan Araçları ben 13.5 milyara almak istiyorum. Araçlar kimdeyse benimle iletişime geçsin. O senin Dediğin Bal Kabağı. Bu mevsimde olmaz. Ben Araçlarımı Telekomdan 25.500. tl ye aldım. Faturaları mevcuttur.Teşekkürler.
Not:
En son 15 - 20 Gün önce Kayseri Milli Emlakta 3 kişilik 93 model Benzinli Hasta Nakil Aracı 13.700 TL ye satıldı.
Selam.
Motor Tdi 300 - Şanzuman RN 380 - Ön ve Arka Disk Fren - Elektrik Tesisatı kople parklı ve Dijital -
Saymadığım çok yeri farklı. Orjinal bir TDİ Araçla 2.5 Dizel veya sonradan koyma bir TDİ yi kıyaslamak çok zor bence. En önemlisi model farkı. 88 ve 98 arada on yaş fark var.