KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ökkeş bey Jeep'i ve kiliti yok diye, sizin vurduğunuz yerlere vurmuyordur, onunda etkisi vardır bence
Göktuğ bey sizi yakalamışken, wj alacam 99-04 arası Gaziantep'te bir tane buldum.
Bu araç hakkında bilginiz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-4-7-38999468/detay
Alınır derseniz, bir çayınızı içmeye uğrayabilirim yakın tarihte.
içim gidiyor araca. Almak istiyorum. Sonra diyorum o parçaları nasıl taktıracağım. Kaça mal olacak. Onun yerine pajero yada vitara jlx mi alsam hem asfaltta da kullanırım diyorum..
Bu arada sesli düşünüyorum..
Bu fırsat kaçmaz.. ağır offroad yapıpta bu aracı düşünmemek düşüncesizlik gibi geliyor
düşünücek pek fazla şey yok aslında, ben aracı alırken çalışmıyodu. Bir kere yaptırıyorsun sonra sadece yakıtın koyup geziyorsun. Bir de her geziden sonra yıkatıp yağ-su kontrolü yaparsan yetiyor.
içim gidiyor araca. Almak istiyorum. Sonra diyorum o parçaları nasıl taktıracağım. Kaça mal olacak. Onun yerine pajero yada vitara jlx mi alsam hem asfaltta da kullanırım diyorum..
Bu arada sesli düşünüyorum..
Bu fırsat kaçmaz.. ağır offroad yapıpta bu aracı düşünmemek düşüncesizlik gibi geliyor
Pajero ya da vitarayı standart hali ile offroad için kullanamazsın .. illaki yükseltme kilit vinç gerek. Mercedesi ciddi düşünüyorsan Gaziantepte o işleri yapacak usta bulurum, hatta var. Komple pazarlık ederiz. Diffleri değişip yürür ve sorunsuz hali ile teslim alırsın.
göktuğ bey slm,
siteye üye olduğumdan beri sizin serilerinizi takip ederim Karadenizden antepe gidişinize kadar olan tüm gezilerinize bizzat katılamasamda bilgisayar başında katılmış kadar oluyorum. Valla niye yalan söyleyeyim. Bu ilanı gördüğümden beri çok kararsızım. Bazen gece yatarken aklıma geliyor. ya diyorum sabah ara da al şu arabayı.
Sonra sabah olunca cesaretim kaçıyor. ya diyorum alacaksın elinde kalacak. Sürekli off road da yapmayacaksın. Normal zamanda da kullanılabilir bi araç al diyorum kendi kendime..
Çok samimiyim son günlerde gece rüyama bile girdi araçççç
Sizin ekip gibi off road yapamayacağım kesin. Aracın uygun olduğu konusunda hiç şüphem yok. Size güvenim konusunda da şüpheniz olmasın.
sadece biraz kararsızım. Aracın başka resimleri var mıydı? Çamursuz halini bulmak zor ama