Satılık - Pajero V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,248
Ynt: Satılık - Pajero V6

Hakkı bey, söyledikleriniz doğrudur
fakat burası bir forum buıraya bir araç koyup
yorum yapmayın demek ne kadar doğru,
ayrıca
saygınızı kişiliğinizi ayrıca takdir ettim
ilerki yarışlarınızda başarılar dilerim

Etiketler

HakkiAGAOGLU' Alıntı:
Hayatım,
Suan izlediğin TRT 1 izmir yada sakarya yarısının görüntülerdeki replikleri kullanmayalım :smiley:
önemli olan takla atıpta yarıs bitirmek, bitiripte genel klasman ve grup 2 olarak bitirmek vs vs vsss
detaylı bilgi : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.26693170346.102420.503435346&type=1

hala bos bos yorumlardasınız

sevgiler

hakkı bey.kişiselleştirmeyin.hayırlı satışlar dedim.anlamadığım bir konu olduğunuda söyledim.muhtemel alıcınız bu yazışmaları değil aracınız ile ilgili ayrıntıları okumak ister sanırım.aracınızı yorumlayabilecek donanıma sahip değilim.yedpa gidiş dönüşleri 7 tepe unv önünde görür çok çokta beğenirdim.içindede bir azman saklı olduğunu yazdığınız detaylardan öğrendim.dikkat ederseniz 5 6 mesajdır yorum yapmıyorum sadece hayırlı satışlar diliyorum.saygılar

Ali Bey, tabiki yorum yapılacak ancak bilincli olarak, bu konunun en basında belirtildi

sevgiler saygılar

haklısınız belirtildi ama
paylaşım sitesi olan gezenbilirde resim dışında bir şey paylaşılmadı
sanırım daha fazla bilgi istemek hakkımız
iyi geceler

AL1820' Alıntı:
haklısınız belirtildi ama
paylaşım sitesi olan gezenbilirde resim dışında bir şey paylaşılmadı
sanırım daha fazla bilgi istemek hakkımız
iyi geceler

özellikle belirttim alıcı arkadaş numaramız yerimiz belli o sebepten arkadaşlar arıyo alıcı ise gereken bilgi veriliyo beğenirse merakı varsa zaten cıkıp geliyor türkiyede tek olan bişeyi inanın bana almakda yapmakda satmakda gercekden cok farklı bişe temelinde gereksiz yorum yapmayalım dememde en başta bu ve bunun gibi tek olan araçlarda yapılanların emeğe saygıdan dolayı öyle yaptık böyle yaptık gibi gereksiz konu olmasından ibaret gene tekrar diyorum ciddi alıcı arasın gelsin görsün sıkıntı yok :smiley:)

Hakkı Ağaoğlu olmakla herkese fırça çekebilme ukalalık yapabilme becerisi nereden acaba ?? Yakıştıramadım.. Altı üstü bir araç.. Uzaya mekik göndermiş edası bu sitede alışık olmadığımız bir durum..

İyi yıllar..

Gezenbilir bir forum sitesi. Herkes bir sekilde birseyler öğrenmek veya bildiğini paylaşmak için burda. Herkes her konuda bilgi sahibi ve uzman olamaz. Ortada bır araç var, enınde sonunda 4 teker, iyi yapılmış olabilir, Türkiyede hatta Dünyada tek olabilir fakat araç kötülenmediği halde bu sekildeki sert ve agresif konuşmalar bence H.Ağaoğlu ismiyle bağdaşmıyor. H.Ağaoğlunun sahip olduğu tecrübenin çok daha ılımlı ve yol gösterici olamasını tercih ederdim. Sevgiler Vosdost

vosdost' Alıntı:
Gezenbilir bir forum sitesi. Herkes bir sekilde birseyler öğrenmek veya bildiğini paylaşmak için burda. Herkes her konuda bilgi sahibi ve uzman olamaz. Ortada bır araç var, enınde sonunda 4 teker, iyi yapılmış olabilir, Türkiyede hatta Dünyada tek olabilir fakat araç kötülenmediği halde bu sekildeki sert ve agresif konuşmalar bence H.Ağaoğlu ismiyle bağdaşmıyor. H.Ağaoğlunun sahip olduğu tecrübenin çok daha ılımlı ve yol gösterici olamasını tercih ederdim. Sevgiler Vosdost

iyi seneler.hakkı beye o davranış yolunu açanlar bazı mesaj yazan üyeler.onun arabası var güzelmi güzel şeklinde aragazı mesajı yazıyorlar dikkat ederseniz.bu aragazcılar hakkı beye araç ve ürün satanlar başta olmak üzere camiaya yakın tipler.hakkı bey e eleştirsel bişi yazsalar ekmek kapıları kapanır endişesiyle ,hakkı beye cevap şansı vermeden onun adına savunma mesajlarıyla ortramı bilerek bilmeyerek geriyorlarda.hiç yüzyüze gelmememize rağmen mehmet becce abuk subuk sorularımıza telefonda bir saat cevap verdi.sanırım onun için mehmet becceye herkes üstad diyor.çok defa yarışlarda birinci gelmiş arazide binlerce kilometre yapmış insanlar daha hoşgörülü daha anlayışlı.

HakkiAGAOGLU' Alıntı:
daha yeni araştırmıssın belli
arastıracagın daha cok sey var aslında.
ukalalık olarak algılamayalım lütfen, bilgi eksikliğini giderelim.

Unutmadan bide bu arabnın yarıs versiyonu var, onunda ilanı yok hiç bir yerde, 4 egzantrik 240hp vs vs vs....
bunada fiyat sölim merakınız kalmasın, 60bin tl

sevgiler

Benım bu konuda eksığım var yardımcı olur musunuz?
Standart 200 bg olan motora egzantrık eklıyerek mı 240 bg cıkardınız?

ilan epey eski ama. Pek hoş yazışma olmamış.

6G74 motor kodlu. MIVEC motor var sanırım bu motor standart 260 hp sadece pajero evo larda bu güce çıkarılmıştır.
6G74 motor kodlu soch ve doch mtorlarda vardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR