Satılık Takaslı Kısa Vıtara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paşalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,117

paşalı

Kamp I
slm arkadaşlar aracımı satıyorum çunku çok ufak gelıyor 4 kapı vıtara ile takas ederım aracın motor komole yenı yapılmıştır henuz 10 bın km de 4 lastık yenı klıma elektırıklı ay na hıdrolık dıreksıyon merkz kılıt temız bır araç tır fıyatını 11,750 olarak dusunuyorum sah .com da ılan no su 23613214 dur bekır başyurt 0532 346 78 82 saygılar

Etiketler

Ynt: Satılık Takaslı Kısa Vıtara

yuklemeyı bılmıyorum o yuzden ılan no verdım ordan bakabılırsınız

big_236132148bs.jpg
big_23613214yje.jpg

araç kaç model,km'si nedir,motor özellikleri ?

şimdiden hayırlı satışlar

araç 93 model
motor komple sıfır
10 bın km dedır
klıma elk ayna
hıdrolık ve yukseklık ayarlı
dıreksıyon ve 4 lastık yenıdır
fıyat 11.750 tl dır
saygılar

tolgameltem' Alıntı:
yok Tolga abi bi arkadaşa bakıyuodum öle uğradım, yaa Tolga abi her seferinde yakalıyosun valla şu suzukilere bakarken

tırsıyorum artık senden ;D ;D ;D

şeytan diyor al bunu ver 5 kapılıyı üstündeki tüm aksesuarı buna taşı keçi gibi gez ;D

ama şeytana uymamak lazım ;D

Tempus' Alıntı:
şeytan diyor al bunu ver 5 kapılıyı üstündeki tüm aksesuarı buna taşı keçi gibi gez ;D

ama şeytana uymamak lazım ;D

Kürşat kudurma otur oturduğun yerde ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,793
Kaydolan Son Üyemiz
ugursarisoy

SON KONULAR

Geri