Satılık Toyota Land Cruiser FJ 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,790

Hulg

Kamp I
Yer
Erzurum
Kısa bir süre önce aldığım 1991 model FJ 80 ni satıyorum. Araç orjinal 280.000 Km de. 3F 4.0 Benzinli motor, 4 ileri manuel şanzumanı var. Ayrıca özellikle avcılara yarayacak olan, tavanda search lamp projektörü var. Joistiği ile istediğiniz yöne dönderebilirsiniz. Aracın her tarafı orjinaldir. Fiyatı 16,000 TL dir.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

1 (3)a.jpg

1 (4)a.jpg

1 (6)a.jpg

1 (7)a.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser FJ 80

umutcelikel' Alıntı:
Noldu abi neden hemen satılığa çıkardın ayıptır sorması??

Aslına bakarsanız bu aracı satmak için aldım zaten. Satmaya kıyamadığımı da söylemek isterim . Özellikle geçen hafta yaptığım yayla gezisi bu araçlara haksızlık ettiğimi ortaya koydu. 1977 model Canavar bir CJ-5 im var. Dünya kadar emek ve para harcadıktan sonra bir yıl üzerine onu da dün satılığa çıkarttım. Anlayacağınız ihtiyaçtan satıyorum. Eğer önce CJ yi satarsam bunu satmam. Çünkü bir daha böyle temiz bir araç bulabilirmiyim bilmiyorum. İki arada bir derde kalmak diye bir tabir vardır ya benim durum şuan tam bu. Cj mede kıyamıyorum bunada.

Birkaç fotoğraf daha ekleyelim.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=5]

8.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

slm abi .bukadar gusel bi arabayı satma derim abicim. bukadar temiz bi arabayı yeniden bulabilecegini sanmıyorum.abicim bikardes tavsiyesi benden cjdan kurtul bunla devam et derim ben sana. cj 5 inde fotosunu yükleyebilirmisn abi.

yanikog' Alıntı:
Selam abi .bukadar gusel bi arabayı satma derim abicim. bukadar temiz bi arabayı yeniden bulabilecegini sanmıyorum.abicim bikardes tavsiyesi benden cjdan kurtul bunla devam et derim ben sana. cj 5 inde fotosunu yükleyebilirmisn abi.

Tavsiyen için gerçekten teşekkür ederim. Bakalım kısmet, dediğim gibi ikisinede kıyamıyorum.

Buraya CJ nin fotoğrafını koymam yanlış olur. İstersen garaj bölümünden yapım hikayesiyle birlikte fotoğraflarınıda görebilirisin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21010.100

Aytunç Beyi ziyarete gittiğimde aracı yerinde gördüm alanı üzmeyecek her yönüyle gerçekten çok temiz bir araç alana şimdiden hayırlı olsun...

Herkese tekrar teşekkürler. Çabuk satıldı gerçekten. Araç temiz olunca alıcısı çok oluyor. Alan kişi hayrını görsün. Bıkmadığı sürece hiç elini vurmadan rahat bi 250.000Km daha yapar zannedersem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler