Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rorodeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,036

rorodeniz

Yeni Üye
1985 model,2.4 diesel motor,makassız,helezonlu,merkezi kilit,hidrolik direksiyon,kilitli difrensiyel,muayenesi yeni yapılmış,bütün evrakları tamam olan aracımı satmak istiyorum.İşimden dolayı kullanmaya zamanım olmuyor.İliglenirseniz
telefon numaram : 0543 328 20 37 mail : emreguney3@hotmail.com - İstanbul / Anadolu yakasındadır.

Fotoğraflar : [attachment=3]

GetAttachment3.jpg

GetAttachment5.jpg

GetAttachment.jpg

GetAttachment2.jpg

GetAttachment4.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

Sanırım aracın sahibi 5-6 ay TR'de olmuyor.Ben almaya niyetlendim vaktinde, fotolarını yollayacaklardı onu da yollayamadılar, haber çıkmadı. Bende 70 serisi yerine 60 serisi aldım ;D ;D ;D Sahibi kaportadaki çürükler sebebiyle kaporta istediğini söylemişti, elimdeki tek bilgi bu. Oynanmamış güzel araç yine de...

Ynt: Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

evet bende bir arkadaşım için mail atmıştım ama net bir bilgi yok.satılsada olur satılmasada gibi bir durum var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR