Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rorodeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,045
Ynt: Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

Herkese merhaba,
Toyotalarla uğraşan arkadaşlar bilgileri paylaşırlarsa sevinirim,şimdiden teşekkürler..
Bu araç piyasada rağbet gören kullanımı keyifli bi araçmıdır.?Kronik sorunları varmıdır?bu ayarlarda bi araç hangi fiyat aralığında alınabilir...Teşekkürler

Etiketler

Bu araç ile diğerinin ne alakası var....Kendi aracına yönlendirme durumu:(
Üstelik 22.800tl.direkt bende bir araç var diyebilirdiniz...:(

hasan beyin aracı 70 kasaların ATA sıdır, 70 alıcak biri tabiki bu aracı incelemelidir. çok alakası var
kendi aracına yönlendirmesi sizin için bir fırsattır

sn. heytem ve hasan beyler
bu araçla ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim.fiyat nerelerde olursa alınabilir,birde sorun çıkaran bi araçmıdır 2.4 dizel olan modeller.

araç alımı konusunda biraz kendimi profosyonel görürüyorum şu ana kadar 60 a yakın aracım oldu hiç birine expertiz yaptırmadım kupon araç alırım bu ilandaki 07 plakalı araçta kupondur isteyen tabiki tercih edebilir evrakları problemli gözüküyor kendi camiyamızı da uyarmayı kendime görev olarak görüyorum ne marka araç olursa olsun almak isteyenlerede kenarda köşede kupon araçlarım vardır yardımcıda olurum dikkat ederseniz kendi aracımın ilanını gezenbilirde yayınlamadım meraklısının ve kıymetini bilecek olan arar bulur sorulan bir soru üzerine kendi aracımın ilanını yayıladım sizi isterseniz 07 plakalı aracıda alabilirsiniz dahada temizleri ilanlarda bolca miktarda vardır
Barcalona' Alıntı:
Bu araç ile diğerinin ne alakası var....Kendi aracına yönlendirme durumu:(
Üstelik 22.800tl.direkt bende bir araç var diyebilirdiniz...:(

daha önce sizle yazışmıştık ama kenarda köşede araçlarım var demişsiniz. Uygun FJ40 var mı bildiğiniz.

pancarmotorcu' Alıntı:
araç alımı konusunda biraz kendimi profosyonel görürüyorum şu ana kadar 60 a yakın aracım oldu hiç birine expertiz yaptırmadım kupon araç alırım bu ilandaki 07 plakalı araçta kupondur isteyen tabiki tercih edebilir evrakları problemli gözüküyor kendi camiyamızı da uyarmayı kendime görev olarak görüyorum ne marka araç olursa olsun almak isteyenlerede kenarda köşede kupon araçlarım vardır yardımcıda olurum dikkat ederseniz kendi aracımın ilanını gezenbilirde yayınlamadım meraklısının ve kıymetini bilecek olan arar bulur sorulan bir soru üzerine kendi aracımın ilanını yayıladım sizi isterseniz 07 plakalı aracıda alabilirsiniz dahada temizleri ilanlarda bolca miktarda vardır

63 amerikan bir aracımız var ilanlarda satılık onun ile takas etmek isteyen bir fj 40 vardı beylik düzündeydi onun telefonunu araştıracagım bulunca yazarım ilerki günlerde .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR