<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="carpediem69" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
carpediem69' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-peugeot-motokaravan-118534098/detay<br />
<br />
Ahmet Bey harcanan onca emek sonrasında pes etmiş......Görsel olarak bana göre alkovenli karavanlar içinde en estetik tasarıma sahip olanlardan biri......
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba, Süleyman bey;<br />
Karavan konusunda pes etmedim.<br />
Bu güne kadar bu karavandan defalarca aldatılarak zarar ettirildim,ve son yaşadığım stresli 8 ay yüzünden her evden çıkıp aracımı görünce ve direksiyon başındayken sürekli ağzımdan küfür ve beddua çıkması bizimde huzurumuzu bozuyor.<br />
Şu anda önemli bir problem olmamasına rağmen geçmişte yaşadıklarımı unutmak istiyorum bu yüzden böyle bir karar verdim.<br />
Biliyorumki aynı müştemilat ile yeni karavan bana 90 000 den aşağı malolmayacak. Emekli maaşımızı birdaha krediye bağlarız ne yapalım.<br />
Motokaravan hastalığı herkeste olduğu gibi bendede tedavi edilemez, beraber yaşamamız lazım, Allah izin verirse...<br />
Görüşünüz için teşekkür ederim. Hayırlısı...<br />
Selamlar</div>