<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="omnitemporal" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
omnitemporal' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
2.0 benzin+LPG li otomobil bu karavanı rahatlıkla çeker diye düşünüyorum,mustafa bey haklı olarak karavan çekmediği zamanlarda eşinin rahat ve konforu için otomatik otomobil türü araç düşünmüş,melih yoğun bir statex baskısı oluşturdu ama bayanlar bu tür araçları kullanmayı sevmiyor,kendi açılarından haklılar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba, oncelikle burada kimsenin kimseye bir baski olusturma durumu yada hakki yok. Starex onersini degerli cekme karavan kullanicisi abimiz, Dogan Boncu'nun yazisinda gorerek oneride bulundum. Kendisi yazdigi baslikta ileride alabilecegi araclarin arasinda Starex'i belirtmisti. Ilker Bey'de kendisinin Starex aldigini ve cok memnun oldugunu belirtti. Mustafa bey durumun aklina yattigini soyledigi icin arac almak isterse alirken dikkat etmesi gerekenleri soyledim. <br />
<br />
Bayanlarin kullanmasina gelince, bayanlar bu tarz araclara ilk basta biraz olumsuz bakabilirler fakat kullanmaya basladiklarinda normal aractan farkli olmadigin goreceklerdir. Kaldi ki Mustafa beyin ayirdigi butce cercevesinde cercevesinde, 2000cc ve boyut olarak karavana uygun (biraz iri) araclari sahibinden sitesinde arattiginizda goreceginiz seceklerin baslicalari sunlar: Renault Safranne, Mercedes E300 ve eski Mercedes turevleri, 90 li yillarin BMW 5.20 si vs.vs. Bu araclarinda hicbirinin boyutlari kisa sasi tranporterdan yada starex'den asagi degil. <br />
<br />
Tercih tabiiki Mustaf beyin fakat ben kendimce aklima yatani soyledim. Zaten forumun amacida tartisarak, burada soru soran insanlari aydinlatmak.</div>