<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<b><span style="font-size: 13px"><b><b>Arkadaşlar şu ilanda bulunan Ducatoya bi baksanızda bana yardım etseniz. Emekli oldum. Yaşım 56, alıp başımı gideceğim. Bıktım artık şehir stresinden, Gerçi Kuşadası'ndayım. Ne güzel yerdesiniz diyeceksiniz ama inanın bazen saraylarda yaşasanızda Doğa, Dağlar, Dereler yani ne bileyim özgürlüğü çok seviyorum. Taaa çocukluğumdan beri hep içimdedir. Onun için lütfen bi bakın eksik olan bir şey varmı. Mesela ben hususi yazması olayına taktım. Çünkü karavan yazmazsa eminim sorun olur diye düşünüyorum, Ama bir taraftanda her tarafı kapalı olması ve hususi yazmasıda içi gözükmediği için genelde sıkıntı olmaz gibi düşünsemde artık yasaların değiştiğinide tahmin edebiliyorum. Trafikte hiç sorun yaşamak istemiyorum. Ayrıca ben bunu alırsam yasal hale nasıl getirebilirim ve ne kadar masrafım olur. Sonradan buna pencere açtırabilirmiyim ne kadar masrafı olur. Birde 7-8 bin tl ye satılık motokaravan varsa veya biliyorsanız bana gösterirseniz sevinirim. Ama Kuşadasına yakın olmalı, Uzaklara gidemem. İsteyen arkadaşlarımda telefonla bana akıl verebilir, (0 555 355 3551) tavsiyelerde bulunabilir. Bu arada bende vergi memuru olarak yeni emekli oldum, Yasal boyutlarını anlatırsanız anlarım. Kuşadasına gelecek arkadaşlarada her zaman yardımcı olurum. Hepinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. ilanın linki şudur.-------------->http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-acil-satilik-ducato-karavan-109973368/detay/</b></b></span></b></div>