Hani derler ya,doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar diye,
O ilanı veren arkadaşın durumuda tam bu söze uygun olmuş.
Hakikaten karavan diye satılan o kadar çöplük varki...
Sanırım bu bizim millete has bir durum,adam kazıklamak marifet olmuş,yazık.
Aracın sahibi forum arkadaşımız 'raptor' un aracı, Hikmet aynı zamanda VW servisi sahibidir. Motor yürüyen aksam için gözü
kapalı alabilirsiniz. Karavan kısmı içinde tadilatlar yaptı. Aracı beğenirseniz hiç tereddütsüz alın derim.
Evet, fiatı uygun gibi.Daha Önemlisi bu aracın şu anki sahibinin Hikmet bey olması...
Otomotiv sektöründe usta olarak çalışıyor olması artıları.
Yanılmıyorsam Hikmet bey yeni bir proje için bu aracı satmak istemiş. Yoksa aracından son derce memnun...
Kendisi ile tanışma fırsatım olmuştu mayıs sonunda. Ankara'da olmanız dolayısıyla aracı yakından görebilmenizde kolay, sağlıklı karar için...
Hayırlısı diyelim.
Hayalinizdeki karavana kavuşmanız dileğiyle...
Selamlar
Elimden geldiğince bu ve diğer forumları okudum ama ilk karavanım olacak alırsam. Nelere bakmalıyım almadan evvel? Belki sahibi de gezenbilir üyesidir, bilemiyorum.
Çekmeyi planladığım aracım2006 Land Cruiser dizel.
Sevgilerimle...
Kutsal
Daha iyi bilen arkadaşlar var ama ben en azından marka olarak söyleyeyim,çok çok iyi bir markadır.Fiyatı bana iyi geldi ama dediğim gibi daha iyi bilen arkadaşları bekleyin yorum için.
Bu arada hoşgeldiniz.
Knaus Avrupa'nın en iyi markalarından biridir. Benim için ilk üçte yer alıyor. Ekipmanlarına baktığımda gerçekten dolu dolu bir karavan. Türkiye'deki fiyatları bilemiyorum o konuda yorum yapamam ama sorunsuz bir karavan olduğu kesin.
Vallahi satılmış. Alana hayırlı olsun. Cevaplarınız için çok teşekkürler. Benim aklımda Avustralyadan bir off road karavan getirmek var ama ona daha zaman var. Bu arada bakınmaya ve çadıra devam.
Kutsal