muammer güngör
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">merhaba arkadaslar sizi uzun zamandır forumdan takip ediorum büyüklerimin bana bıraktıgı v6 vitaram war kulanılmadı desem yeridir ilan koydum sahibinden.com a ückagıtcı galericinin biri aradı aracı takas istedi o sırada bi forumdan sanırım bi arkadas aramiştı araca bakmaya geliyorum die satıldı dedim forumda gezerken onun yazısını gördüm izmirde gördüm hemen satıldı die eger beni arayan o arkadas ise aracımı ona vericem uygun sekilde sırf onu buralara getirdigim için ,(gelirken bana geldigini sölemedi) o yüzden satmiştım aracımı alfa romeo ile takas ettim ama galerici bana hiçbir sorunun olmadıgını söledi arabasının ama aldıkdan 2 gün sonra tamirciye götürdügümde aracda 3 milyarı geckim masraf oldugunu duyunca kavgalı gürültülü sekilde aracını geri verdim<br />
aracımı geri aldım burada belirtmek istedigim beni arayan arkadas bu forumdan biri ise bu yazdıklarımı görüyor ise bana ulassın yada aracımı satın almak görmek isteyen warsa arasın<br />
aracımdan bahsetersek<br />
v6-2000cc<br />
97 model <br />
ön koruma demiri 4 takım hella sis 192 serisi<br />
arka ceki demiri elektirik baglananından <br />
yan krom demirler<br />
aracımda degişen yoktur komple boyalıdır<br />
motorda kesinlikle yag yakma üfleme yoktur <br />
muaynesi 2006 dan beri yoktur kulanmadıgımızdan dolayı onu yaptırıp vericem<br />
arac izmir buca ilindedir 0506 636 15 20-0507 921 93 43 numaradan bana ulasabilrisiniz</div>