Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KEMALS42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,097
Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

Esra hanım,

köpeklerime ait görüşünüz için teşekkürler.Benim için gerçekten çok önemliler,onlar beni doğada asla yalnız bırakmayan ve bazen tek başıma olduğum anlarda eşlik eden gerçek ve tek dost hatta evlatlarımdır :smiley: Setter henüz 3 aylık yavru,25.gününde anneden ayırıp,bana getirdiler.Baba hakkı olarak aldım.Ama babasını yani REKS imi maalesef fabrikam önünden çaldılar :( Diğer taraftan ise,Avcı demek zaten offroad un ve offroad culuğun duayeni demektir.. Çünkü inanıyorum ki,Avcı nın ayak izi olduğu yerlerde hiç bir offroad cu aracı ile dolaşmamıştır ve çıkamamıştır.. Herşey gönünüzce olsun dilerim..[attachment=1][attachment=2]

24062007(006).jpg

28102007(003).jpg

Etiketler

Kayışdağı'na çıkışın serbest olduğunu bilmiyordum... uygun bir fırsatta gps rotanızı atar mısınız? teşekkürler.

kemal bey sizden öğreniceğimiz çok şey varanlaşılan hem offroad hem avcılık konusunda .

estağfurullah Burak bey,
Benden daha usta offroad cularımız,daha usta avcılarımız vardır.Benimkisi kendimce olan görüşlerdir.Ben fazlası ile keyifci ve ekabir olanlardanım çünkü...

Selam ve Saygılar

bir gün ailece bir org yaparsanız bende kızımıve eşimi alıp katılmak isterim.kızım daha çok ufak 3 yaşında ama onun da doğa ile barışık doğa tutkunu biri olarak yetişmesini istiyorum .

Burak bey,
Kızınız tam doğa tutkunu ve hatta imkanları varken offroad ruhunu alabilecek yaşta.Onu sakın bundan mahrum etmeyin.Benim kızlarım 60 günlükken doğa ve deniz içerisine girdiler.Şimdi onları ben tutamıyorum.Belkide ilk emeklemelerini bile ormanda yapmışlardı :smiley: Hafta sonu piknik,kamp,deniz,doğa gezisi ve offroad diyeyim inanın benden önce uyanır,arabayı yerleştirir ve yola düşerler.. Siz ne zaman isterseniz haber verin,istediğiniz yere çıkar gezdiririz.
Sevgiler ve saygılar

hava tahmin raporlarında cumartesi güneşli gözüküyor eğer sizde müsait olursanız bir piknik yapabiliriz ?

hava iyi olursa ailece, kötü olursa yanlız bende talibim Kayışdağı'na...

Arkadaşlar,
aslında bu hafta offroad yarışları için sapnca programı yapmaya başlamıştık.Ama kısmet olmazda :smiley: gidemez isem söz sizlerle pikniğe varım... en geç cuma öğleden önce belli olur program, telefonlarım aşağıda mevcut.24 saat ulaşabilirsiniz.
Sevgiler ve saygılar

sizin planınız netleşince haberleşelim
burak 0532 265 34 41

Tamam Burak bey, mutlaka haber vereceğim.
saygılar

kemal bey e bağlı haber bekliyoruz :smiley:

Burak bey,
sizi telden aradım,odanızda yokmuşunuz not bıraktım.Hafta sonu buradayım.Cumartesi gidelim derseniz erkek erkeğe,yok pazar gidelim derseniz ailelerimiz ile istediğiniz yere gitmeye hazırım.Ne dersiniz? :smiley:

11 /04 / 2009 tarihinde cumartesi günü saat 10:00 da şile yolu üzerinde gözlemecilerde buluşup kemal bey önderliğinde hem tanışma hem gezi amaçlı bir plan yapılmıştır arzu edenler buyursun tanışmış oluruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

SON KONULAR

Geri