Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,051
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,028,232
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

fsirin' Alıntı:
Karyat'ta sonunda beton istilasına teslim mi oluyar. :'(
Karyat bize veda etmeden, dediğiniz gibi tadını çıkartmak lazım. 8)
Seneye Allah Kerim :-\
Maalesef. Zaten su anda da herseyi birakmis Vecdi Amca. Cimleri bile kesmiyor. Elektrik panolari felaket. Bir arkadas carpildi.

Etiketler

mebus' Alıntı:
Maalesef. Zaten su anda da herseyi birakmis Vecdi Amca. Cimleri bile kesmiyor. Elektrik panolari felaket. Bir arkadas carpildi.
Elektirik gecen seneden beri bir tehlike orada. inşallah birinin başını ağrıtacak birşey olmaz. Panolara fiş takarken ne olur dikkatli olun :(

Omer ucurtmayi aldigim adamin onunde durdum ve o kadar ugrasarak ucuramadigimiz ucurtmayi yanlis bagladigimizi ogrendim. Adam pek guldu ve alay etti hatta. Abi hic boyle baglayanini gormemistim dedi. E benim oglan ne derse begenirsin baba ben demistim sana sadece ortadan baglayalim diye. Kiii hakikaten dedi biliyor musun? :D

mebus' Alıntı:
Omer ucurtmayi aldigim adamin onunde durdum ve o kadar ugrasarak ucuramadigimiz ucurtmayi yanlis bagladigimizi ogrendim. Adam pek guldu ve alay etti hatta. Abi hic boyle baglayanini gormemistim dedi. E benim oglan ne derse begenirsin baba ben demistim sana sadece ortadan baglayalim diye. Kiii hakikaten dedi biliyor musun? :D
evet dediydi. birtek ortadanmı bağlanacakmış :smiley:

:smiley:) Çocuk söylemiş yapacak birşey yok ,şu festival işi bitsin benbde bir gün karyat a gelmeyi düşünüyorum.kaybetmeden bulalım :-[

mayıstosböce' Alıntı:
:smiley:) Çocuk söylemiş yapacak birşey yok ,şu festival işi bitsin benbde bir gün karyat a gelmeyi düşünüyorum.kaybetmeden bulalım :-[
Bekleriz. Bir organizasyon yapalım orada. Eh artık biz orada mal sahibi gibiyiz :smiley:)) (Kaptan duymasın :smiley: )

Arkadaşlar 48 lt lik bir igloo siparişi verdim buna kaçtane buz kaseti koymam lazım ilk defa böyle birşeyle karşılaşacağım :smiley: ve tavsiye edeceğiniz bir marka model varmı.Buz kasetlerini nasıl yerleştireceğim

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar 48 lt lik bir igloo siparişi verdim buna kaçtane buz kaseti koymam lazım ilk defa böyle birşeyle karşılaşacağım :smiley: ve tavsiye edeceğiniz bir marka model varmı.Buz kasetlerini nasıl yerleştireceğim
Soğuk hava aşağı doğru çöker. Buz akülerini ve et ürünlerini derin dondurucuda iyice dondur. En alta korumak istediğin bozulabilecek et ürünü gibi malzemeyi koy. Onların üzerine buz akülerini diz. Buz aküsü ne kadar çok olursa o kadar iyi. 4 tane düşünebilirsin. Daha yukarı ise içecek vs koy. Bu şekilde ortam sıcaklığına göre 2-3 gün koruma sağlarsın.

Sayin fsirin cok tesekkurler.az once arkadas aradi kactane alayim diye ,gec gordum yazinizi tlf dan yaziyorum simdi. Bende 16 tane al dedim :smiley:

Ben uzun süreli buzluğu kullanacağım zaman 24L lik buzluğa 4 buz aküsü koyuyordum. 48 L lik buzluk için 8 tane buz aküsü normal.

Buzluğu daha ucuza bulduğum halde gidip başka yerden aynısını daha pahalıya aldım tlf açıp sordum perşembeye yetişirmi diye tabi dediler akşam oldu aradım daha ellerine bile geçmemiş iptal ettim yarın etraftaki marketlere bakıp geçici birşey alacağım.eşşeklik bende 1 hafta önce hepsini helledebilirdim ama kanımdaki Türk oranı çok fazla hep sona bırakıyorujm.Uyku tulumunu temizlemeyiciye verrmiştim pazartesi gel dedi bu akşam gittim makinaları arıza yapmış yarına yetiştiririz dediler,verin ben yenisini alacam dedim.Brandacıya basit bir tente yaptırıyorum zeminede aynısından bir branda ,parasını bile verdim akşama gittim daha başlamamış,başkaaa eşim içerde poğaça yapıyor 3 tane manavda maydonoz yok :smiley:
kanımda bedevilik olduğunu zannetmiyorum ama ortak atadan geldiğimiz düşünülürse bedevi-Türklük bu konuda ağır basmış.Tabi baskılar bizi yıldıramaz gerekirse istepne yi yerim orda,elbise ile yatarım yinede o festivale giderim hemde cumadan.

yaybek' Alıntı:
Ben bilgisayarı açtığımda ilk açtığım sayfa Gezenbilir,hemen bakarım kimler var ve ne yazmış inanın ailem gibi oldunuz tüm samimiyetimle yazıyorum gittiğim her yerde bu forumu anlatıyorum öyle içten heyecanla anlatıyorumki millet ağzı açık dinliyor,iyiki varsınız değerli dostlar.

Yusuf arada samimi düşüncelerin kaynamış bende şimdi farkettim bu samimiyet ve açık yaklaşımın çok hoş,duyguları ifade etmekte çekinceli davrandığımız düşünülürse çok cesaretli aynı zamanda.Ben şahsım adına teşekkür ederim.

Biz galiba hakikaten gelemiyoruz. Bir de engellerin ustune oglanin atesi cikti. Yalniz kacma ihtimalim de yok artik.

Çok geçmiş olsun. Çocukların hastalıkları elimizi kolumuzu bağlıyor. Yarının planını bile yapamaz oldum bu yüzden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR