Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 737,011

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

gün içinde ana yollardan gitmek zorunda olduğumda denk geliyoruz mutlaka..
bir sabah nadir abiyle karşılaştık, deep'le falan yolda denk geldiğimiz oluyor :D
Ha benide nası tanırsınız, fiestayla kaldırımdan, toprak yoldan falan giden birini görürseniz ahanda benim :D
Araçlara logolu etiket uygulaması yapsak süper olcak ta..işte hadise orada başlıyor daha...

indian - Serkan , hoşgeldin...

Kar ve suya hasret olduğumuz dönemde, görüntülerin iyi geldi valla...

Mustafa abi dikkat ediyorumda siz yıkamadan sonra hep kuru yağlamadan bahsediyorsunuz..
Bunu ben hiç yapmadım..ama yapmam lazım dimi abi...

Uğur nasıl yapmazsın yahu... Amerikanların can damarı alt/kuru yağlama.
Seninki gibi yeni nesiller de bu iş nasıl oluyo bilmem ama ben her aktiviteden sonra mutlaka yağlama yaparım.
Aktivide yoksa da bir-iki ay geçmez...

sduran' Alıntı:
geçmiş olsun Cem nesi var köpeğinin :(

Kalça displazesi yani daha anlaşılır hali doğuştan kalça çıkığı... çok ileri dereceli değildi ama ağrısı oluyordu zaman zaman. İstanbul Üniversitesinde protez takıldı kalçasına. Sağol.

Yeni forum açıldı arkadaşlar... Ulaşamadıklarımızdan özür...

"Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road Gezisi (spontane) 28-29 Temmuz 2007"

arkadaşlar,
faydalı olacağını düşündüğüm samimi bir dostumun tel nunu size vereceğim.her off-road cunun muhakkak uğraması gereken bir yer..hepimiz çay kahve içmeye uğrar muhabbet eder fikir alır hoşça vakit geçiririz...nihat keskin son 4 yarışta atak yapıp yapılan off-road şampiyonalarında 1.sırayı almış bir pilottur.aynı zamanda usta ve piyasadan herşeyi çok hesaplı temin eden bir kardeşimizdir.kensisi isoof üyesidir.0532 2112180 dir.yeri yedpa nın karşısındadır.benim ismimi vererek arayabilirsiniz..
sevgiler.sabri oran

arkadaşlar,
ağustos ortasında isoof un düzenleyeceği karadeniz gezisi olacaktır.kefkenden başlayıp sinopa kadar devam edecektir.geziye issoff üyesi olmak şartıylan katılım yapılabilmektedir.
bu vesile ile tüm arkadaşlarımı İSOOF istanbul off-road kulübüne üye olmalarını, güzel dostluklar kurarak var olan arkadaşlarını dahada çoğaltmalarını tavsiye ederim.dostluklar ve fikirler paylaşıldıkça güzeldir.emin olunki tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadş bulacaksınız.sevgiler,
sabri oran

Selam Sabri abi,
bu bahsettiğin karadeniz gezisi hakkında nedense İSOFF web sitesinde hiçbir bilgi yok ???
acaba kaç yıldız gerekiyor katılabilmek için bilgin var mı ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR